Zo richt je jouw babykamer baby-proof in

babykamer

over je babykamer en andere babydingen

Is er een baby opkomst? Dan gaan jullie een spannende maar leuke tijd tegemoet. Er zijn echter veel dingen waar je op moet letten en voor moet zorgen als er een baby aankomt. Zorg ervoor dat dit geregeld is voordat de baby wordt geboren, dit neemt veel stress weg. In dit artikel worden een aantal belangrijke dingen besproken die er voor zorgen dat jullie helemaal klaar zijn voor de geboorte van jullie kind. Maak zelf ook een lijstje, niet alle essentiële dingen worden besproken in dit artikel.

Baby kamer baby proof

Waarschijnlijk hebben jullie al grootse plannen voor de babykamer, misschien zijn jullie zelfs al wel bezig. Een mooie babykamer is onmisbaar. het is niet alleen belangrijk dat de babykamer mooi is maar het is ook belangrijk dat deze veilig is, je wilt niet dat jullie baby gevaar loopt. Het is daarom belangrijk rekening te houden met een aantal dingen.

zorg voor ventilatie in je babykamer

Als eerste moet je zorgen voor een goede ventilatie, kies daarbij niet voor airco. De stoffen van een airco zijn niet goed voor de baby. Wat echter wel goed is voor een baby, is een luchtververser. Dit is een apparaat die het klimaat waarborgt in de ruimte. Door een goed klimaat te behouden krijgt jullie baby geen onveilige stoffen in zijn of haar lijf. Kijk op internet voor een goede prijs van een klimaatbeheerser. Verder moet er voor gezorgd worden dat jullie te allen tijde makkelijk en snel bij de baby kunnen komen. Sommige mensen kiezen ervoor de babykamer op zolder te maken, dit is sterk af te raden. Bij calamiteiten zoals brand loop je de kans niet snel bij je baby te kunnen komen. Ook hoor je de baby niet snel genoeg wanneer er iets aan de hand is.

Verzorgingsmiddelen

Het is belangrijk dat je vanaf dag een jullie baby goed kunt verzorgen. Het is daarom ontzettend belangrijk de juiste verzorgingsmiddelen in huis te hebben. Deze kun je bij de plaatselijke winkel kopen. het gaat hierbij om bijvoorbeeld een speciale nagelknipper. De vingers en nagels van een kindje zijn erg klein waardoor je deze niet kunt knippen met een normale nagelknipper. Verder moet je voorzien zijn van speciale crème, de huid van een baby verschilt erg van de huid van een volwassenen

lees ook eens: Borstvoeding of geen borstvoeding: Ruzie bij de Romeinen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *