Hoe financier je een babykamer? Drie mogelijkheden!

persoonlijke lening

Baby op komst? Wat een fijne tijd, maar het vraagt ook wat voorbereiding. De aanschaf en inrichting van de babykamer bijvoorbeeld. Hoe financier je een babykamer? Ontdek de drie beste mogelijkheden: persoonlijke lening, doorlopend krediet en eigen financiering.

1. De persoonlijke lening

De aanschaf van een babykamer is best wel pittig. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar houd rekening met een prijs vanaf €5000. Wil je de hele uitzet bij elkaar hebben en niet op luxe besparen, reken dan op een bedrag van €10.000 of meer. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! De persoonlijke lening sluit hier goed op aan. Deze leenvorm heeft namelijk een lage rente, al helemaal gezien de historisch lage marktrentes.

Hoe ziet de persoonlijke lening er uit? De rente en looptijd staan vast: dit biedt meer zekerheid. Bovendien vind je bij Frisia Financieringen een persoonlijke lening met een rente vanaf 4,1%. Dit is de laagste rente van Nederland! Ga je na het zwangerschapsverlof weer werken? Reserveer indien mogelijk, maandelijks wat van je inkomen en los dit boetevrij op de lening af. Zo ga je direct in maandlasten omlaag. Dat is fijn, want zo houd je meer geld over voor babyspeelgoed of leuke uitstapjes met je kindje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de looptijd van de lening te verkorten, zo ben je er sneller vanaf.

2. Het doorlopend krediet

Baby’s groeien zo ontzettend snel, dat hou je nauwelijks bij. Voordat je het weet is je kindje aan nieuwe kleding, schoenen of ander speelgoed toe. Al deze zaken kosten geld, maar dat weet jij natuurlijk ook wel. Heb je regelmatig wat extra geld nodig? Dit is met het doorlopend krediet mogelijk. Alles wat je hebt afgelost mag je opnieuw opnemen.

Ook het doorlopend krediet regel je, net als een persoonlijke lening bij Frisia. Omdat de rente van het doorlopend krediet iets hoger ligt, is het belangrijk om meerdere offertes aan te vragen. Zo weet je zeker dat je voor de laagste rente gaat.

3. Je eigen financiëring

Mocht je eigen spaargeld hebben, dan is het natuurlijk altijd beter om dit te gebruiken voor de aanschaf van de babykamer. Staat je spaargeld vast, bijvoorbeeld in een spaardeposito? Houd dan rekening met een boete voor het vervroegd opnemen van je spaargeld.

Hoe regel ik een lening?

Je wilt geld lenen voor een babykamer (ook de complete inrichting). Hoe regel je dat? Er zijn namelijk heel wat aanbieders die allemaal een andere kredietrente hanteren. Goed vergelijken kan jou heel wat geld besparen. Daarom ga je naar Frisia Financieringen: een populaire vergelijker van consumentenleningen.

Hoe werkt het? Bekijk eerst hoeveel je kunt en wilt lenen. Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een of meerdere offertes evengoed op de voorwaarden zoals de looptijd en tussentijds boetevrij aflossen. Heb je een besluit genomen en is jouw aanvraag goedgekeurd Karma dan ontvang je het geld snel op je rekening. Ondertussen Kun jij je bezighouden met het vergelijken van babykamers en de babyuitzet.

lees ook eens : veilig op pad met een autostoeltje

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *