lamellen voor de babykamer

lamellen

Lamellen in de babykamer

De babykamer inrichten is een van de leukste dingen van het zwanger zijn !

Wa gaat er een hoop tijd en aandacht naar het kamertje waarin je kindje straks zal slapen!

De een kiest voor nostalgisch met frutsels, de ander kiest voor modern en strak.

De een wil graag weten wat “het ”wordt, zodat daar met de inrichting van het babykamertje rekening mee gehouden kan worden, en richt na de echo een stoere jongens of lieve meisjes kamer in.

De ander gaat voor vrolijke uniseks en laat de omgeving raden..

Raamdecoratie

Maar wat je ook doet, welk thema je ook kiest, je hebt altijd raamdecoratie nodig die meer is dan decoratie. Immers, je kleintje slaapt overdag nog veel en je wil niet dat hij wakker gekieteld wordt door de zon. Dat is helemaal niet leuk, voor een baby!

Je zoekt dus iets dat niet alleen mooi is en perfect in je babykamer past, je zoekt ook iets dat functioneel is en doet wat het moet doen: ongewenst licht buiten houden.

Dat doen lamellen perfect: je kan ze precies zo instellen als jij wil en zo bepaal je hoeveel licht er binnen komt. Dat is ook heel handig als je even bij je kindje gaat kijken. Je hoeft dan niet de grodijnen vol open te gooien, met alle kans dat je baby wakker wordt. Je zet de lamellen gewoon voorzichtig op een kiertje. En laat de kleine fijn verder slapen.

Lamellen zijn makkelijk schoon te maken ( een fijnebijkomstigheid voor drukke moeders-die -niet -van -huihouden-houden ) en ze zijn makkelijk op te hangen.

Kortom: lamellen in de babykamer is een slim idee!

lees ook 5 keer samen in de keuken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *