Kant en klare gordijnen en gordijnen op maat

gordijnen op maat

Een artikeltje over mijn ervaringen met gordijnen op maat ( of juist niet) door de jaren heen

Zelf gemaakte gordijnen

Toen wij – alweer een poosje geleden – naar ons nieuwe en fijn grote huis verhuisden, begon ik enthousiast de kinderkamers in te richten.
Bestaat er iets leukers dan je uitleven op een kinderkamer? Ik geloof het niet.
Voor dochterlief een kamer met een Mexico thema, zoonlief koos voor piraten.
Alles was in stijl, tot de gordijnen aan toe. Die maakte ik zelf. Met cactussen voor de een en zeemeeuwen voor de ander. Ik leefde me helemaal uit

Kant en klare gordijnen

Zoals het zo vaak gaat: voor onze slaapkamer, bleef geen energie over. Ik schilderde de boel heel zacht apricot ( erg rustgevend) en dat was het wel zo ongeveer. Zelf gordijnen maken ?? Ik moest er eerlijk gezegd niet aan denken…

En dus kocht ik kant en klare gordijnen. Gemak dient de vrouw niet waar?

Volgens de verpakking zouden ze moeten passen, de kant en klare gordijnen.
Dat was mooi meegenomen, want de kleur die ik graag wilde bestond niet. Ach ecru staat overal leuk bij, toch? Maar toen. Wanneer ik de gordijnen de dicht deed, hing het te strak. Ze sloten niet goed en het stond niet echt mooi. Tot overmaat van ramp waren ze te lang en de bijgeleverde strijk plak werkte niet….

Geloof het of niet, ik heb er jaren mee geleefd en me jaren geërgerd.

Gordijnen op maat

Een mens leert van haar fouten. Toen de zoon van de piratenkamer groter werd, zo groot dat hij op kamers ging en ik wederom te lui was om zelf gordijnen te maken, ging ik op zoek naar gordijnen op maat. Samen kropen we achter de laptop en zochten mooie en voordelige gordijnen uit. Want ik wilde als moeder wel dat hij een leuke studentenkamer had, dat kan je je voorstellen. Nou, binnen een paar dagen kwamen ze binnen en ze waren netter dan wanneer ik het zelf had gedaan.

Gordijnen van Voordeelgordijnen.nl

Voordeelgordijnen.nl is een website waar je gordijnen op maat kunt bestellen. Maar niet alleen dat, je kunt er ook losse stof, inbetweens, vouwgordijnen en meer bestellen. Door wat losse stof bij te bestellen, kan je nog een paar leuke kussentjes maken. Ze hebben er ook erg mooie gordijnen voor de baby- of kinderkamer. En alles wat je bestelt, heb je binnen 10 werkdagen al in huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *