En wat krijgt papa van de Sint??

Sinterklaas

Lieve mede-moeders, geloof me, je denkt het moet nog herfstvakantie worden., waar heeft het mens het over. Maak je zelf niks wijs, je knippert twee keer met je ogen en de Goedheilig man staat, al dan niet vergezeld van Pietermannen voor je deur. Het is Sint voor je het weet.

Ik ga het echt niet hebben over de pepernotendiscussie en ook niet of Piet zwart moet wezen of niet.
We gaan het eens even hebben over een ander serieus probleem: Wat neemt Sint mee voor papa?

Sint en papa

Want papa heeft alles al en wat hij wil is een Porsche. Of een belachelijk dure boormachine. Nou sorry Papa, die passen niet in de schoen….

Laten we eerlijk zijn, vaders zijn soms best lastig om een cadeau voor te verzinnen. Gewoon voor de gein stoppen wij daarom altijd een paar sokken in de zak…
In plaats van sokken, zou je ook eens kunnen denken boxershort. Een bamboe boxershort om precies te zijn. Ik zag ze en dacht: een perfect cadeau voor een net-niet-meer-gelovige om een surprise mee te maken!

Net-niet-meer-gelovigen zijn vaak nog in de leeftijd dat vieze grappen er met veel genoegen ingaan. Laat die maar rijmen op een onderbroek!! Dat wordt vast niet fris, maar wel hilarisch !
En als serieuze ondertoon, kan je ingaan op het feit dat bamboe een heel milieuvriendelijk product is.

en dan nog even over het milieu


We weten allemaal hoe gruwelijk vervuilend de textiel industrie is. En dat we daar stilletjes ook met elkaar aan meewerken.  Menig ouder wil zich best inzetten voor een schonere wereld. En onderschat niet hoe – ook al heel jonge – kinderen, zich druk maken om het milieu. ( ik sponsorde as-we-speak mijn 7 jarig nichtje voor de plastic bende. Een actie tegen zwerf plastic. Bloedserieus zamelt ze geld in. Ik vind het geweldig.

Dus met een milieu vriendelijke bamboeboxershort, zitten jullie deze Sint wel helemaal snor!
Veel rijmplezier

lees ook : o nee, niet weer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *