fbpx

Tijd voor iets leuks! Win 50 euro shoptegoed bij KarTent

25 maart 2020| door: Felice Veenman |756 Views|13 Comments
Tijd voor iets leuks! Win 50 euro shoptegoed bij KarTent

KarTent maakt kartonnen tenten en van een gebruikte kartonnen tent maken ze later heel leuk speelgoed!

Kartent is een enorm leuk bedrijf: ze zagen hoeveel plastic tenten er achter bleven na festivals en besloten dat dat beter kon. Ze ontwierpen kartonnen festival tenten. Dat is natuurlijk veel beter dan plastic tenten, maar ook deze slaap-onderkomens bleven achter na afloop van het festival.

maak iets moois van een kartonnen tent

Tijd voor actie dus! Kartent verzamelt elke achtergebleven kartonnen tent en ….maakt er iets moois van.  Mocht je zo’n kartonnen stoel, speelhuisje of klok zat zijn: gooi hem bij het oud papier en er wordt opnieuw iets van gemaakt. 100 % circulair, noemen we dat. Ik ben een milieu freak, ik word blij van zulke initiatieven.

even geen festivals meer…

Maar je voelt hem aankomen: tot 7 juni geen festivals…dus ook geen verkoop van een kartonnen tent. De mensen van Kartent, gaan niet bij de pakken neer zitten. Dit is dus een goed moment om de producten, gemaakt uit de verlaten kartonnen tent in hun webshop onder de aandacht te brengen. En zo benaderden ze ook BabyenKind.

welk kind wil dit niet?

Ik was direct helemaal weg van hun producten. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook heel erg grappig! Welk kind wil nu niet zo’n huisje of zo’n vliegtuig?

WINACTIE
Ik mag van KarTent 2 keer €50,00 shop tegoed weggeven en dat vind ik persoonlijk een royaal bedrag.

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Ga naar https://kartent.com/ blader door de webshop en vertel WELK product  of producten jij zou willen hebben. Vertel daar ook bij WAAROM. Het is natuurlijk fijn voor de ontwerpers wanneer ze weten wat mensen aanspreekt in hun producten. Dan kunnen ze daar weer verder op doorwerken.
Je laat je reactie onder dit blog achter.

LET OP:

Er word je gevraagd je email adres achter te laten. Wees niet bang: ik ben niet het kleine zusje van Marc Zuckerman. Ik hou me aan de wet, en hou email adressen geheim.
Ik gebruik het alleen om de winnaars een berichtje te kunnen sturen.

Tenslotte: De producten kunnen daarom ook verfsporen bevatten van de creatieve eigenaar van de KarTent, die hem op het festival heeft beschilderd.

De winactie loopt tot en met 31 maart 24.00 uur.
op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing

Avatar

Felice Veenman, eigenaar van BabyenKind, leuk dat je me leest !

13 Comments on this topic

  • Avatar

   Chantal

   25 maart 2020 at 7:51 am

   Wat onwijs leuk!
   Het karsteel en het speelvliegtuig zouden hier zéker in de smaak vallen!

  • Avatar

   Priscilla

   25 maart 2020 at 7:58 am

   Wat een enorm leuke actie! Natuurlijk gelijk even gekeken ☺️ Enorm leuke producten! Het kinderspeeltuin spreekt mij op dit moment het meest aan. De kinderen moeten veel missen op het moment. Hun uitstapje naar de winkel, opa of gewoon de speeltuin. Deze onwijs leuke speelhuis maakt het spelen thuis nog net even iets leuker om het vol te houden! Dus 🤞🏻

   • Avatar

    Linda Aarts

    25 maart 2020 at 8:27 am

    Wat een gave actie! Mijn oudste heeft op dit moment een tent gemaakt voor zichzelf. Even een plekje waar hij zichzelf kan afzonderen want als autist is het lastig, constant geluid, prikkels en je jongere broer om je heen. Zo’n speelhuis is een genimaar die tent stort nogal eens in… Zo’n speelhuis is dan een geniale oplossing!

  • Myrthe

   Myrthe

   25 maart 2020 at 8:19 am

   Wauuww, hier gaat mijn hart echt sneller van kloppen! Wat mega leuk.
   Ik denk dat mijn kleine avonturier enorm is verrast is door een raket. Maar er is zoveel moois, de lamp, een dierenhoofd. Dit support ik zeker!! Kanjers!!

  • Avatar

   Rachelle Den Hartog-Cornege

   25 maart 2020 at 8:34 am

   Wat een fantastisch concept is dit! Ik heb een kleine ridder van 3 jaar oud die het kasteel geweldig zou vinden. Ik denk ik ook, als ik daardoor wat langer kan doorwerken aan de keukentafel 😉

  • Avatar

   Esther

   25 maart 2020 at 8:35 am

   Ik dacht niet te kunnen kiezen omdat het niets zou zijn, maar nu kan ik niet kiezen omdat er zo veel is…wat een leuke spullen! Die grasstoel vind ik echt een geniaal idee, maar de lampen zijn ook geweldig! En de prullenbak…ultiem milieu vriendelijk…

  • Avatar

   Tiffany Zijda

   25 maart 2020 at 9:20 am

   Wooow super gaaf dit, ik kende het niet en lijkt mij enig voor de kids.
   Ik zou het vliegtuig en het huisje kopen. Het huisje omdat dat altijd leuk is om als kindje fantasie op los te laten. En het vliegtuig omdat ik het gewoon voor mij zie hoor ze door het huis vliegen.
   Ik doe super graag mee

  • Avatar

   Marij

   25 maart 2020 at 10:27 am

   Wat leuk!! Ik was er al vrij snel uit: dat is natuurlijk de speeltoren. Maar toen zag ik het speelhuis en de bedtent en nu weet ik het niet meer!
   Hoewel mijn zoontje ook een gewone doos al een waar speelparadijs vindt, denk ik dat hij zich hier uren mee kan vermaken.
   Mooie actie hoor!

  • Avatar

   Gera

   25 maart 2020 at 11:21 am

   Wij doen heel graag mee voor het vliegtuig. Onze jongste kan nu dood het hoesten niet weg dus dan spelen we dat we op reis gaan!

  • Avatar

   Anna

   25 maart 2020 at 12:58 pm

   Wat een onwijs leuke actie, even wat positieve vibes in deze situatie is zeer welkom! Mijn 2 meiden zijn gek op Frozen en spelen dagelijks dat ze prinsessen zijn. Het kasteel zou dus helemaal te gek zijn voor onze royals 😉

  • Avatar

   Felice Veenman

   AUTHOR
   3 april 2020 at 12:38 pm

   de actie is gesloten! KarTents heeft de inzendingen bekeken en dit is de uitslag

   Wat een leuke reacties! Heb toch maar deze twee gekozen, heel aandoenlijk het verhaal met het autistische jongetje en Anna met Frozen is toch mega leuk!

   Linda Aarts – speelhuis
   Anna – Kasteel

   stuur mij even je adres, dan stuurt Kartent de prijs naar je op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *