fotokalenders maken

foto kalender

Een fotokalender maken, echt gezellig.

Het einde van een kalender jaar brengt onveranderlijk met zich mee, dat we op zo’n jaar terug kijken. We kijken met weemoed, plezier en soms ook wel met een beetje verdriet naar al die momenten die 2016 ons bracht en die, zo gaat het nu eenmaal, nooit meer terug komen:

De vakantie, de eerste stapjes van je peuter, verjaarspartijtjes, zomaar foto’s van een wandeling in een herfstbos…..

Het vastleggen van al die momenten

Daar houden we niet van: momenten die niet terugkomen. Het is zo definitief. Misschien dat we daarom ook wel zo graag fotograferen: we leggen momenten vast, om vast te houden.

Maar: dan lopen we tegen het volgende probleem aan: waar laten we al die vastgelegde momenten?

Natuurlijk delen we ze op Facebook en Instagram. Maar laten we eerlijk zijn: daar zijn ze snel verdwenen in de waan van alledag. Daar kan je best wel eens van balen, als je enorm moet zoeken en scrollen om die ene geweldige foto terug te vinden. Oké, hij was destijds wel 50 keer gelike-d, maar wat heb je daar nu aan??

En dat is het moment waarop je besluit een fotokalender te maken !

Een fotokalender is zo leuk!

Niets is leuker dan door je foto’s van 2016 te bladeren en daar een fotokalender voor 2017 van te maken! Zodat je in bij de verjaarspartijtjes kan zien hoeveel iedereen alweer is veranderd en gegroeid, zodat je nog een keer je oude vakantiebestemming ziet, en bijna ( ik zeg bijna ) spijt krijgt van de nieuwe…. Een fotokalender is gewoon ze enorm leuk en reuze creatief om te maken. En je praat nog eens over al die leuke herrineringen.

Een fotokalender drukken is helemaal niet moeilijk en ook helemaal niet zo duur. En waarom maak je er niet direct 3? Oma’s vinden een kalender met hun kleinkinderen een wereldcadeau!

lees ook mooie muurstickers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *