Wat moms-to-be willen!

moms to be

 Wat moms to be willen…

Over verslavingen tijdens de zwangerschap

Ze zeggen dat zwangere vrouwen nesteldrang krijgen. En dat is waar.
Ergens aan het einde van de zwangerschap, zo eind 7de maand dan ontstaat die onrust. ”Alles moet af en in orde zijn”, want “je weet maar nooit”. En dan is alles ook af. Prachtig mooi babykamertje.
Maar waar niemand het over heeft, is die stiekem drang die elke mom-to-be heeft. Een heel sterke drang, een niet te onderdrukken behoefte. Een behoefte die als vanzelf ontstaat als de zwangerschapstest op positief springt: babykleertjes kopen.

Wetenschappelijk is het niet

Echt geloof mij, er is geen wetenschappelijk onderzoek naar verricht, maar ik weet het gewoon: elke zwangere vrouw, koopt stilletjes in de eerste drie maanden al babykleertjes. Een paar sokjes, een slab…Van die kleine onschuldige dingen, die – mocht het toch nog mis gaan – als kraamcadeautje zouden kunnen dienen (wat je nooit doet, maar dat is weer een ander verhaal) Wanneer die gevaarlijke drie maanden voorbij zijn, kunnen we ons met een gerust hart overgeven aan die heerlijke verslaving: babykleertjes kopen. Rompertjes, pyjamaatjes, boxpakjes, T-shirtjes en dat jasje en dat sweatertje…en…en….
Er zijn mannen die zo dom zijn om te vragen of dat allemaal nodig is… Ja we kunnen dan wel spreken over “wij” zijn zwanger, dat heerlijke gevoel van een rompertje maat 56, waar je je kleintje al helemaal in ziet…Dat kennen ze niet.
Hindert niks, geeft ons gewoon de ruimte helemaal zelf te beslissen welke babykleertjes er in de kast komen. Laat de moms-to –be maar gaan!
Mag ik deze moms aanraden eens gezellig te gaan kijken bij Babykleding bij Jayno.nl?
Babykleding met een heerlijk hoog smelt gehalte!

lees ook: 10 cadeautips

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *