De 5 leukste cadeaus voor 17 juni: vaderdag!

vaderdag cadeaus

Vaderdag komt er weer aan. Tijd om papa te verrassen met grappige, leuke of lieve vaderdag cadeaus. Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste cadeaus voor Vaderdag:

Zelfgemaakt

Het leukst zijn natuurlijke de zelfgemaakte cadeaus van je zoon of dochter. Hij zal bijvoorbeeld vertederd zijn met een hand- of voetafdruk van jullie baby. Is je kindje aan half jaar of ouder, geef het dan vingerverf of viltstiften en knip een hartje uit zijn ‘kunstwerk’.

Papadag T-shirt

>Oudere kinderen kun je zelf iets laten verzinnen voor papa. Of geef ze een knutselset van een auto en laat ze die zelf in elkaar zetten en beschilderen. Succes gegarandeerd!

T-shirts met een grappige papadag tekst erop zijn leuk, maar wat dacht je van een shirt waarin papa ongestoord kan zweten? Papa zijn is immers een ‘hard job’! Met de mannen t-shirts van Bamigo heeft papa geen last van transpiratievlekken. Na zijn papadag kan hij ze dus ook nog naar zijn werk aan.

Bier mét glas

Vaders die van bier houden, zijn altijd blij met een lekker biertje en een mooi bierglas. Je kunt ook verschillende biertjes kopen om hem te verrassen. Doe er nog een lekker kaasje of knabbeltje bij en je Vaderdagcadeau is compleet.

Ook leuk zijn onderzetters met een stoere foto van papa erop. Of natuurlijk van papa met de kleine. Dan is hij iedere keer vertederd als hij zijn glas opheft.

Matchende sokken

Sokken doen het altijd goed op Vaderdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van sokken met een grappige tekst erop? Of sokken die matchen met de sokjes van je zoon of dochter? Je kunt sokken ook laten bedrukken met een eigen tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotomok

Een papa die graag koffie drinkt, wordt helemaal blij van een mok met en foto van zijn kindje erop. Maak dus een mooie foto van je zoon of dochter en laat die op een beker drukken. Ook leuk: een mok met een grappige tekst erop. Om papa steeds hard te laten lachten.

Wat doe jij om papa met Vaderdag te verrassen? Wat zijn volgens jou zijn favoriete vaderdag cadeaus ? Deel het hieronder in de reacties!

lees ook Televisie kijken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *