Sint Komt !

sint komt

De Sint komt!

De Sint komt eraan en je kinderen zijn druk bezig uit de vele folders die de brievenbus verstoppen hun verlanglijstjes samen te stellen. Het zal bij jou kinderen niet anders zijn dan bij de mijne: de eerste dagen zijn ze nog wel bescheiden, maar dan worden de lijstjes langer en langer…”maar ze hebben al  zoveel”, zucht jij. ”De kasten puilen hier uit”

Actie

Tijd voor actie dus. Ga eens samen met je kinderen aan de slag. Achter in de kast ligt van alles wat nooit gebruikt wordt: een Pim Pam Pet spel ( vinden-ze-niks-an) een paars knuffelkonijn ( konijnen- zijn-nu-eenmaal-niet-paars) een 1000-stukjes puzzel ( daar–hebben- ze- echt –het- geduld- niet- voor) en zo vind je echt nog heel veel meer. Al dat speelgoed wat niet of nauwelijks is aangeraakt, breng je  naar de voedselbank of een andere organisatie die ervoor zorgt dat het goed terecht komt. Er zijn nu eenmaal kinderen in Nederland bij wie de Sint niet langskomt…Ik weet niet hoe jullie dat vinden, maar mijn hart breekt dan toch. Dat moeten we met z’n allen niet goed vinden.

En dan ?

Je kinderen zullen ook heel blij zijn met de ontstane ruimte: nu kunnen ze hun lijstjes nog langer maken! Maar ondertussen ben jij  allang achter internet gedoken en zit op 

Lobbes heeft zo ongeveer alles in huis wat er op speelgoed gebied te koop is. Lego, Playmobil, Vtech Zapf LOCO, Lief!, Lalaloopsy, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vanaf 25 euro is het verzenden gratis, nou dat ga je halen met Sinterklaas.
Even een tip: ze hebben ook heel erg leuke schoen cadeautjes en Sinterklaas versieringen . Begin op tijd met  bestellen. De Pietenslinger en Sinterklaas-vlag zijn echt grappig. Wat ik zelf een hitje vind zijn de handpoppen Sint en Piet. vind je overzichtelijk op maar liefst 4 pagina’s bij elkaar . Van baretjes ( voor 2,50 euro ) tot complete Pietenpakken.
De hele site is trouwens erg overzichtelijk ingericht, je vindt makkelijk wat je zoekt en je komt er makkelijk op ideeën. Sint-inkopen doen (zonder zere voeten?)  Ga naar Lobbes en leef je uit!

lees ook : het is een jongen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *