Heerlijk buitenspelen met waterspeelgoed

buiten spelen

Buiten spelen, hoera, het is eindelijk mooi weer!

En dat terwijl het voor de meeste kinderen nog vakantie is. Veel moeders zagen het al somber in toen Koningsdag zo nat en koud was….maar gelukkig: het is ineens fantastisch lenteweer.

Je kinderen vergeten ineens dat ze een tablet en een WIFI hebben, en hollen ouderwets naar buiten.

Spelen!! Verstoppertje doen, speurtochten uitzetten. En ingewikkelde prinsessen en tovenaars verhalen, die ze zelf uitstekend kunnen volgen, maar wij als ouders totaal niet…

Lekker buiten zijn

Bij mij in de wijk worden al weer hutten gebouwd. En op een grasveldje een straat verder komt het buitenspeelgoed al weer naar buiten. Dat is een leuke straat: de een heeft een glijbaan, de ander een speelhuisje. Iedereen zet alles gezellig op het grasveld en de kinderen hebben een heerlijk buiten- speel terrein. Voor opblaas zwembaden is het nog wat te koud, maar die zullen vast en zeker weer verschijnen, net als vorig jaar.

Wanneer het straks weer echt warm weer wordt, is niets leuker dan buiten waterspeelgoed..

Bij Lobbes hebben ze een geweldige collectie waterspeelgoed, buitenbaden in alle maten, waterpistolen van groot tot klein ( en wat is nu leuker dan elkaar met een enorm waterpistool achterna zitten?) maar ook zwembanden en enorm veel soorten Aqua Play. Stoere opwindbootjes, ingewikkelde waterbanen: het kan niet op: goed voor een hele zomer spelplezier.

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de verschillende babybadjes, vooral die waar een dakje opzit.

Je kan je kleintje niet genoeg beschermen tegen de zon: smeren, hoedje op en een dak op je zwembad!

Voor de niet waterratten zijn er hele mooie zand en watertafels, in feite onmisbaar voor de motorische ontwikkeling van ieder kind!
Je ziet het: de mogelijkheden tot buiten spelen zijn legio!

Na het zien van al het moois bij Lobbes, heb ik toch nog een vraag: ga ik deze zomer voor Hello Kitty, of kies ik voor Frozen??

lees ook: maak de mooiste foto’s van je kind

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *