Gemaksmusthaves voor de moderne moeder

gemaksmusthaves moeder

Gemaksmusthaves voor de moderne moeder

Als moeder heb je het vaak druk. Je rent van hot naar her om overal op tijd aanwezig te zijn. Ondertussen jammeren één, twee of nog meer kinderen aan je hoofd. En dan wil je partner ook nog constant van alles weten En op tijd het eten op tafel hebben. Als drukke moeder is alles welkom dat het leven wat gemakkelijker maakt. Daarom hier een aantal gemaksmusthaves voor de moderne moeder.

De draagdoek

De draagdoek is niets nieuws. Dit hulpmiddel kennen we al tientallen jaren. Het is een doek die je om je heen bind waar je je baby in kunt dragen. Het handige hiervan is dat je je handen vrij hebt. En je kindje vind het heerlijk om warm tegen zijn mama, of papa, aan te liggen. De draagdoek is de afgelopen jaren een beetje uit het straatbeeld verdwenen, maar hij is weer helemaal terug en wel in een nieuw hip jasje. Verschillende modehuizen hebben prachtige design-draagdoeken in de schappen liggen en ook de goedkopere varianten zijn tegenwoordig voorzien van een mooie print of stoer uiterlijk speciaal voor de vaders. Een ideale gemaksmusthave want je kindje is lekker rustig en jij hebt je handen vrij om andere taken af te werken.

De moederfiets


De “speciaal voor moeders gemaakte fiets” is ook zo’n gemaksmusthave die het leven van de drukke moeder een stuk makkelijker kan maken. het verschil tussen een moederfiets, ofwel mamafiets, en een ‘gewone’ fiets zit hem voornamelijk in het frame. De ruimte tussen het stuur en het zadel is groter waardoor je makkelijk opstapt. En zelfs hoogzwangere vrouwen passen prima op deze fiets. Daarnaast heeft de fiets een lage opstap waardoor je weinig moeite hoeft te doen om op en af te stappen. Ook heeft de moederfiets een extra lange bagagedrager waardoor er genoeg ruimte is voor een kinderzitje en daarnaast nog een toffe fietstas voor alle boodschappen.

De flesverwarmer

Nog een gadget die al een tijdje in omloop is maar waar nog niet iedereen de handigheid van heeft ingezien, de flesverwarmer. Waar we voorheen altijd liepen te klunzen met de fles melk in de magnetron of onder de warme kraan. Kun je hem nu eenvoudig opwarmen met een flesverwarmer.  De flesverwarmer verwarmt de fles naar gewenste temperatuur en is binnen enkele minuten klaar. Je hoeft er niet bij te blijven want het apparaat doet het werk, kun je ondertussen meer aandacht besteden aan je kindje, een win-win situatie.

Lees ook: Een gezonde baby

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *