4 tips voor een uniek babyshower cadeau

babyshower cadeau

Zoek je een leuk babyshower cadeau? daar hoef je niet wakker van te liggen!

Het is natuurlijk ontzettend leuk om uitgenodigd te worden voor een babyshower: maar wat geef je nu eigenlijk cadeau? Je wil niet met het standaard pakket luiers aankomen, maar ook niet iets kopen wat de aanstaande ouders misschien al lang hebben. Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal originele en unieke babyshower cadeaus voor je op een rijtje gezet: hoef jij alleen nog maar te kiezen!

echt leuk als babyshower cadeau

1. Laat een rompertje bedrukken

Hoewel een pakketje rompertjes natuurlijk wat saai is, kan het wel ontzettend leuk zijn om een pakket gepersonaliseerde rompertjes of kleding te geven. Echt een top babyshower cadeau ! Want zo weet je zeker dat de kersverse mama iets krijgt wat ze nog niet in de kast heeft liggen en kun je er ook een persoonlijke twist aan geven. Je kunt online je eigen babykleding laten beprinten met bijvoorbeeld een leuke tekst, een grappige quote van mama of een lieve boodschap. Let wel op: kies indien mogelijk een wat grotere maat zodat het rompertje of kledingstuk wat langer met de kleine mee kan groeien! Zo hebben ze lang plezier van je babyshower cadeau (en dat is wat je wil )

2. Een baby groei schema

De kans is groot dat de aanstaande moeder regelmatig foto’s maakt van de groeiende buik. Hartstikke leuk voor later natuurlijk! Maar om nu iedere keer voor dezelfde kale muur te poseren wordt op een gegeven moment ook wat saai. Een leuk baby groei schema kan als doek opgehangen worden en als unieke achtergrond dienen om op een originele manier foto’s te maken van de kleine in de buik! Leuk voor nu, maar ook zeker voor later.Kortom: een toppertje van een babyshower cadeau!

3. Een boekenmand

Hoewel de meeste cadeautjes voor de aanstaande moeder waarschijnlijk gericht zijn op het moment na de geboorte, is het juist wel fijn om wat verder in de toekomst te kijken. Moeder heeft op een gegeven moment wel genoeg knuffeltjes en rompertjes in huis liggen en de kleine groeit hier natuurlijk zo weer uit. Denk liever wat praktischer en geef bijvoorbeeld een mooie, multifunctionele boekenmand cadeau waar al die voorleesboekjes in kunnen. Later kan deze boekenmand weer gebruikt worden voor het opbergen van speelgoed, en nog later kan het zelfs als wasmand dienen. Dat is nog eens een baby shower cadeau waar de aanstaande ouders echt wat aan hebben.

4. Ook een fijn babyshower cadeau: een kraampakket

Hoewel het niet altijd even grappig of leuk is, maak je iedere aanstaande ouder gegarandeerd blij met een kraampakket. Denk aan doekjes, verschoon spullen, dekentjes en vooral ontzettend veel luiers. Dit zijn namelijk items die er de eerste maanden in no-time doorheen gaan en waar zowel vader als moeder ontzettend dankbaar voor zullen zijn. 

lees ook eens tips voor de babykamer


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *