Houten buitenspeelgoed gaat lang mee.

houten buitenspeelgoed

Tijdens de afgelopen hittegolven waren de opblaaszwembaden niet aan te slepen. Heel Nederland ging in de tobbe in de tuin. En koelde heerlijk af. Maar echt bloedjeheet is het in Nederland maar kort. En dan blijven er nog vele dagen over, dat je als ouder ook graag ziet dat je kind in de tuin speelt. En het al lang niet meer warm genoeg is voor de opblaas jacuzzi. Heb je wel eens nagedacht over houten buitenspeelgoed voor die overige dagen?

houten buitenspeelgoed
houtenbuitenspeelgoed: klim rek

Houten buitenspeelgoed.

Hout is een prachtig en duurzaam materiaal. Het verliest zijn kleur niet, het kan tegen een stootje en het is eigenlijk tijdloos.  
Veel ouders voelen zich aangesproken door het duurzame karakter van houten buitenspeelgoed, maar ook door de gezellige en tegelijkertijd stoere uitstraling die speeltoestellen van hout hebben.
Houten speeltoestellen zijn er in vele maten en prijzen, met schommels en /of een glijbaan, met een klimwand.

houten buitenspeelgoed : huisje

Speeltoestellen in een kleinere tuin.

Niet iedereen heeft een tuin waarin plek is veel houten buitenspeelgoed zoals houten speelhuizen en speeltoestellen, maar dat betekent niet dat je helemaal geen ruimte hebt.
Denk bijvoorbeeld eens aan een heel eenvoudig duikelrek van Buitenspeelgoed. Dat neemt helemaal niet zoveel plaats in en is de bron van heel veel plezier. Je hebt al een enkel duikelrek voor rond de vijftig euro en voor een paar tientjes meer heb je een dubbelrek.

Een duikelrek is heerlijk als je kind zijn energie kwijt wil. Of eens even lekker dwars ondersteboven wil hangen en de wereld op haar kop wil bekijken 

Vroeger

Ik kan me herinneren dat op ons schoolplein van de basisschool van die duikelrekken stonden. Daar kon je heerlijk aan hangen, je optrekken er koppeltje overheen duiken. O jee  en dan was je weer vergeten dat je een rok aan had en zag de hele klas je bloemetjes onderbroek…
Maar leuk was het, dat rondjes duikelen!

lees ook eens: voor je je baby in bad zet

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *