Zelfgemaakte cadeautjes: Bekijk deze leuke ideeën

zelfgemaakt cadeau

Denk jij dat december de tijd van knutselen en  een zelfgemaakt cadeau is ?

Welnee! Dat is januari ! Die lange saaie maand, die kan wel een opkikkertje gebruiken.

En nu heb je als moeder ook alle tijd: er hoeft niks meer op tijd in orde en klaar te zijn.
Ruim tijd voor quality knutsel-time met de kids dus ! En wat is nu leuker dan de cadeautjes die je zelf voor je geliefden kunt maken. ( Ook als het geen Sinterklaas is !) Hier zijn drie leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes!

Zelfgemaakte kleding

Als je heel handig bent en je zelf kleding kunt maken, dan heb je al de basis voor een perfect cadeautje! Haak, naai of brei zelf de leukste kledingstukken waarmee je jouw geliefde blij kunt maken. Denk hierbij aan:

  • Een leuke trui
  • Een mooie sjaal
  • Heerlijk warme pantoffels

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor zelfgemaakte kleding die je kun schenken als cadeautje. Wees creatief en maak iets unieks!

Een home-made scrub

Een ander leuk cadeautje dat je zelf kunt maken is een scrub. Het leuke van een home-made scrub is dat je zelf kunt bepalen welke kant je opgaat. Denk na over:

  • De kleuren
  • De versieringen
  • De geur

Je kunt een heerlijk persoonlijk cadeau creëren op een eenvoudige wijze. Online zijn er genoeg handleidingen te vinden om dit zelf te doen!

Een  zelfgemaakt cadeau in een pot

Dit is een cadeau dit steeds populairder wordt, een cadeautje in een pot of ook wel beter bekend als een ‘gift in a jar’. Met dit zelfgemaakte cadeau kun je van alles doen, denk aan:

  • Leuke kleine spulletjes
  • Ingrediënten voor een koekjes of brownies
  • Lekkere snoepjes en chocolade

En zo zijn er nog meer mogelijkheden met een cadeautje in een pot. Je kunt een pot ook gebruiken als herinneringenpot. Je plaatst dan allemaal leuke briefjes met leuke herinneringen die jullie samen hebben meegemaakt in de pot. Dit kun je combineren met bijvoorbeeld foto’s of souvenirs.

Maak je zelfgemaakte cadeau nog persoonlijker…

Er zijn dus genoeg leuke ideeën voor een zelfgemaakt cadeau. Maar je kunt je cadeautjes nog persoonlijker maken door een persoonlijke boodschap of door een mooi naametiket toe te voegen. Zo geef je de perfecte finishing touch aan jouw zelfgemaakte cadeau!

lees ook : creatief met de foto’s van je kinderen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *