hallo allemaal !

hard werken

“Prachtige buiken” : Hallo allemaal.

Wat heerlijk he: er ligt een heel nieuw jaar voor ons!

nieuw jaar

Ik ben zo benieuwd wat 2013 ons allemaal gaan brengen…Ik vind dat altijd wel een heerlijk gevoel zo’n nieuw jaar en bijbehorende nieuwe agenda. Aan het begin van het jaar is die agenda nog leeg en dus geeft dit heel veel mogelijkheden. Natuurlijk hebben we niet alles zelf in de hand, maar gelukkig zijn er ook dingen die je zelf kunt beïnvloeden. Laten we er een feestje van maken van 2013! Laten we de agenda vullen met allemaal leuke dingen, of in ieder geval zoveel mogelijk.
Ik heb er al veel zin in.

Prachtige kindjes

Reuze benieuwd ben ik ook naar de Prachtige kindjes die in 2013 geboren gaan worden. En hun lieve mama’s die ik blij ga maken met een mooie gipsafdruk van hun zwangere buik. Zodat ze aan het einde van 2013 vol bewondering naar hun afdruk kunnen kijken en zich niet meer kunnen voorstellen dat daar hun lieve Jesse, Yfke of Kyann ingezeten heeft.

Het jaar is pas begonnen en de 1e afspraken in mijn agenda staan alweer gepland. Nieuwe, trotse mama’s die hun buik aan mij bloot gaan geven.
Mijn brein draait alweer overuren en ik hoop dat mijn handen weer goed aan de slag gaan om nieuwe creaties uit te voeren.

En natuurlijk horen bij een nieuw jaar ook de nodige goede voornemens.
Zo wordt dit voor mij een jaar waarin ik mijn zakelijkheid ga ontwikkelen, omdat die tot op heden nergens te bekennen valt.
Ooit heb ik een management opleiding gedaan en hierin ook een stuk over time-management geleerd. Ook dit moet ik maar eens gaan toepassen.
Verder ben ik een waardeloze inkoper..dus ook hier ligt een ontwikkelpunt! Nu heb ik namelijk een kast vol met de meest mooie glittersteentjes, maar er blijken dus ook vrouwen rond te lopen die helemaal niet van glitter houden en dat was mij niet bekend…maar dit leerde ik in 2012 en daar ga ik nu mijn voordeel mee doen.

Verder wordt het tijd dat ik mijn eigen zwangerschapskilo’s vaarwel ga zeggen en bijt ik nu dus in een gezond appeltje terwijl er ook nog heerlijke chocolade in de kast ligt.

Kortom uitdagingen genoeg. En wat zijn jullie plannen???

Ik wens jullie allemaal een waanzinnig, geweldig en Prachtig 2013!

Groetjes,

Rachèl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *