Lekker luieren op de Leistert! 

luieren

Voorjaar, tijd om van de zon te genieten en lekker te luieren.

Lekker luieren voor jou en voor de kids

Het voorjaar komt eraan en dat bezorgt ons allemaal de voorjaarskriebels, we willen eruit! We willen naar buiten, we willen op pad! 
Even gebruik maken van de vrije dagen die eraan zitten te komen: een camping met hemelvaart, wat een hemels idee! 

Met kleine kinderen, hoef je helemaal niet ver weg te gaan, is mijn stellige overtuiging. Ik was zelf voor een korte vakantie in Spanje en zat op de trappen van de prachtige kathedraal van Sevilla. Naast mij zat een Nederlands stel, met een peuter in een buggy. Nu ben ik een groot voorstander van kinderen in aanraking brengen met cultuur. Maar geloof mij: een peuter van twee interesseert zich echt niet voor gotische architectuur. Die zit liever in een peuterbadje andere peuters nat te spetteren. 
 
Een van de dingen die ik zo leuk vind aan de Leistert is dat kinderen daar een leeftijd polsbandje kunnen halen waarmee ze kinderen van hun eigen leeftijd kunnen ontdekken. 

Het valt me altijd weer op, hoe snel kinderen op een lekkere kindercamping Nederland contact met elkaar hebben en uren in de weer kunnen zijn. 
Ik vind dat altijd heerlijk om zo op een afstandje vanuit mijn luie stoel te kunnen bekijken. Lekker luieren, terwijl mijn koters zich opperbest vermaken op een van de speciale kinderspeelveldjes. Wat wil je als moeder nog meer? 

Activiteiten voor kinderen 

biljartvoetbal

Nou ja, soms wil je ook wel eens even uit je luie stoel komen en soms regent het wel eens en soms zijn al die leuke vriendjes ineens verdwenen…. 
Dat zijn goede momenten om eens kennis te maken met het animatieteam! – voor zover je kinderen dat al niet gedaan hadden natuurlijk – 

Het animatieteam van de Leistert heeft een enorme hoeveelheid activiteiten op het programma staan. Je kan er sporten, wel eens gehoord van biljartvoetbal? 
Maar je kan bijvoorbeeld ook eens lekker relaxed gaan vissen of heerlijk knutselen. 

Het leuke van zo’n uitgebreid aanbod aan activiteiten vind ik altijd dat het mij als moeder ook weer op nieuwe ideeën brengt. Je zit toch vaak een beetje vast in je eigen patroon van “leuke dingen om te doen” en dan is het heel fijn om tijdens je vakantie wat nieuwe ideeën op te doen, die je thuis weer kan gebruiken! 

Lekker luieren op de Leistert

Gratis 

Had ik al verteld dat (bijna) alle activiteiten gratis zijn? Dus geen gezeur over geld aan je hoofd. Nou ja, behalve voor een ijsje dan… Maar daar zullen ze toch even op moeten wachten, want jij wil vanavond vast en zeker gezellig uit eten bij La Selva food en drinks! Je was toch lekker aan het luieren in de Leistert? 

lees ook eens: kindercarnaval en kinderkerst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *