Werpgoud: zo verras je de kersverse moeder!

werpgoud

Een bevalling verloopt natuurlijk niet altijd vanzelf, er wordt in veel gevallen veel bloed, zweet en tranen gestopt in het baren van een kind. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer partners, vrienden of familie de kersverse moeder belonen met baargoud, ook wel werpgoud genoemd. Toch net wat specialer dan de standaard babyshower

Een beloning voor de kersverse moeder: werpgoud

Een mooie beloning na een zware bevalling in de vorm van een prachtig sieraad. Een kleine blijk van waardering om de kersverse moeder te bedanken voor al het harde werk. Helemaal niets mis mee natuurlijk, een stukje erkenning. In Engeland worden de kersverse moeders dan ook al jaren verrast met het werpgoud. Maar ook in Nederland komt dit bijzondere cadeau steeds vaker voor. Juweliers als BAUNAT worden dan ook steeds vaker verrast met een verzoek naar dit opvallende, speciale cadeau.

Een generatielange traditie

Het werpgoud wordt in vele families al generaties lang als onderdeel van de familietraditie gezien. Niet alleen de partner, maar ook schoonouders, broers, en zussen zijn onderdeel van deze traditie. Voordat je het weet heb je niet alleen een nieuw gouden horloge, maar ook een prachtige parelketting, een paar diamanten oorbellen en een mooie ring als aanvulling op je sieraden collectie. Dat maakt het baren van kinderen ineens een stuk interessanter!

Kijken en vergelijken

Maar wat voor ‘werpgoud’ moet je die kersverse moeder nu eigenlijk geven? Een sieraad is natuurlijk niet het gemakkelijkste geschenk om voor een ander te kopen. Ten eerste moet er al gekozen worden tussen zilver en goud… of vond ze parels toch leuker? Neem dus ook vooral even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken Zo vind je via deze website bijvoorbeeld een prachtige ketting met diamanten hangers en medaillons, een passend cadeau voor iedere moeder. Door je vooraf online te verdiepen in alle mogelijkheden van het werpgoud, kun je uiteindelijk snel en doordacht een keuze maken.

Andere vormen van werpgoud

Maar niet iedere moeder wordt vrolijk van een parelketting of een nieuw paar gouden oorbellen. Sommige moeders ontvangen liever een ander geschenk. Er zijn dan ook meerdere families waarin het traditiegewijze werpgoud in een unieke vorm gegoten wordt. Denk bijvoorbeeld aan het geven van designertassen, make-up van A-merken, luxueuze schoenen of zelfs een weekendje wellness. Zolang de kersverse moeder maar beloond wordt voor alles wat zij de afgelopen 9 maanden heeft doorleefd, terwijl partner, vrienden en familie aan de zijlijn mee stonden te kijken.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *