Zo vier je de komst van de baby: geboorteborden en meer.

geboortebord

Na negen lange maanden (en jeetje wat kunnen die maanden lang duren) is de baby er: hoe kan je dat leuker aankondigen dan met een origineel geboortebord?

een geboortebord in de tuin

Het is iets van de laatste paar jaar: geboorteborden, maar jongens wat een leuke trend is dat.
Al wandelend door mijn dorp geniet ik vaak even mee: “aaaah, daar is een kindje geboren. Hoe heet het? Dat is een leuke naam !”
De gecrashte ooievaar, die lang vele ramen sierde, is vervangen door een veelheid aan gekke, grappige en lieve geboorteborden

Heel handige ouders, maken hun geboortebord soms zelf, maar waarom zou je dat doen, wanneer je bij https://geboorteplein.nl kijkt, zie je zoveel borden, dat je gewoon niet kan kiezen.
De keuze is reuze. Waarom zou je moeizaam gaan figuurzagen, 5 soorten verf kopen, die moeizaam aanbrengen, als je een bord kan krijgen, dat door een professioneel ontwerper is gemaakt? En helemaal als je de kleuren, naar je eigen smaak en inzicht kan aanpassen?

in weer en wind

Geboorteborden moeten, in ons landje waar de temperatuur per dag verschilt, natuurlijk weersbestendig zijn. Je wil toch niet dat na een flinke regenbui, de verf van het bord afdruipt?
Nee, dat wil je beslist niet!! Ook een goede reden een bord te kopen. De borden van geboorteplein zijn gegarandeerd weersbestendig.

wanneer je geen tuin hebt.

Zonder tuin, wordt een geboortebord toch wat lastiger om te plaatsen. Wanneer je op een flat woont, of in de binnenstad, is het verstandig om naar een andere vorm van geboorte aankondiging te zoeken.

Weet je wat echt te leuk is? De geboortevlag! Vrolijk wapperend in de wind, kan iedereen zien, dat er een kindje is geboren. Net zo vrolijk en net zo leuk als een geboortebord. En natuurlijk kan je ook geboortevlaggen in honderd en een uitvoeringen krijgen. Uitvoeringen die je daarna ook nog eens naar je eigen hand kan zetten.
Als ik zo’n vlag zou kopen/krijgen (wat een geweldig cadeau voor de babyshower)zou ik hem elke verjaardag van mijn kindje weer tevoorschijn halen. En gezellig tussen de slingers hangen.
Dat is toch enig voor een kind? Zijn eigen vlag!

geboortesticker

Over cadeautjes gesproken: een geboortesticker is ook zo’n geweldig babyshower/kraamcadeau.
In de kleur van de babykamer, gaat zo’n gezellige sticker heel lang mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *