Poolse vrouw is niet Maddy McCann 

Ineens verscheen er een Poolse vrouw Julia Wendell die beweerde Maddy McCann te zijn. 

Spoiler alert: Maddy is niet terug gevonden. Julia is gewoon Julia en haar familie zit met dit verhaal danig in haar maag. Waarschijnlijk heeft Julia dit verhaal opgegooid om beroemd te worden, denkt haar familie. Dat heeft ze altijd al gewild. 

Inmiddels was ze het verhaal zelf volkomen gaan geloven: ze stelde een DNA-test voor, dat liet ze op het Instagram account dat ze onder de naam @iammadeleinemccan heeft geopend. 

Waarom is zij Maddy McCann

Aanleiding tot de gedachte dat ze Maddy McCann is was een gesprek met haar grootmoeder, het feit dat haar ouders haar geen geboortecertificaat gaven en dat er geen babyfoto’s waren. 

Bovendien heeft ze net zo’n sproet op haar been als de vermiste peuter had en hetzelfde stipje op haar oog wat Maddy MacCann kenmerkt. 
Om het verhaal helemaal af te maken, verklaarde Julia dat ze zich weinig van haar jeugd kan herinneren omdat ze misbruikt werd door een Duitse pedofiel. Ze is hiervoor in therapie gegaan, maar haar moeder zou de therapie hebben stopgezet, toen ze over Maddie McCann begon. 

De familie herkent zich op geen enkele manier in de verhalen van Julia Wendell. Ze geven aan dat Julia langere tijd kampt met mentale problemen. Ze hebben haar altijd geprobeerd te helpen. Maar sinds ze volwassen is, heeft ze het huis verlaten. Ze volgt geen therapie en slikt haar medicatie niet. 

Een verhaal met alleen maar verliezers (redactie) 

Arme Julia, zo verward. Zo op zoek naar bevestiging. Arme ouders van Julia, het moet vreselijk zijn te zien dat je dochter zichzelf zo verliest. Los van de beschuldigingen die ze naar hun hoofd krijgen. 
En tenslotte arme ouders van Maddie. Zij zullen ongetwijfeld toch heel even hoop gehad hebben 

het hele verhaal staat in het AD

lees op Babyen Kind ook:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *