Oeps !! alweer een jaar om !!

tijd

Nee !! Stop de persen en stop vooral de tijd. Er is al weer een jaar om. En dan moet ik, want ik ben een trouwe blogster, een overzicht maken van wat er dit jaar allemaal gebeurt is.

Hoe moet ik dat nu doen? Tussen het schrijven door doe ik ook nog andere dingen weet je wel.
Ik kook en lap ramen en ik stofzuig en dweil.
“Dat neemt toch niet zoveel tijd in beslag”, zul je terecht opmerken. “en bovendien is dat gewoon heel onboeiend en totaal niet geschikt voor een jaar overzicht”

Natuurlijk zijn huishoudelijke zaken niet boeiend voor een jaaroverzicht. Ze zijn gewoon helemaal NIET boeiend. Maar ondertussen, he…ze vreeeeten tijd! En volgens mij ook hersencellen, maar dat is stof voor een ander blog

Goed ik kan dus geen jaar overzicht schrijven waarin ik het aantal uren aangeef dat ik kwijt was aan de kattenbak schoonmaken. Het moet meer diepgang hebben.

bleef de tijd hier??

Vriendinnen

Ik zou ook heel goed een overzicht kunnen maken van het aantal uren dat ik met vriendinnen heb zitten kletsen. Verdeeld in subcategorieën : 1 ) aan de foon, 2 ) lunchend, 3)  bij een wijntje ( oké bij wijntjeS)
Die categorieën kan ik dan ieder weer op verdelen in : enorm sub a) lachen en ouwe-nelen  en sub b) diep en bloedserieus. ( misschien toch ook nog sub c) roddelen?)
Zou dat diepgaand genoeg zijn voor een jaaroverzicht? Of kan ik beter volgend jaar eens een blog schrijven over het leven en vriendinnen?  Best een goed plan.

Mindless

Weet je wat ook heel veel tijd kost? Mindless over internet schuiven, hier een YouTube filmpje, daar een verhaal op facebook. En de tijd die een mens op de facebook chat en whatsapp doorbrengt..
En dan heb ik het nog niet over de tijd dat ik bewust over het wereldwijde web zwerf, op zoek naar info die ik dringend nodig heb, om mijn site te verbeteren. Jeetje wat een werk is dat, ik zou er een blog over kunnen schrijven…

Kortom, sorry het jaar is omgevlogen, ik heb niet goed genoeg opgelet om een eindejaarsblog te kunnen schrijven. Maar ideeën voor het volgend jaar heb ik genoeg !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *