Wat zijn de mode trends voor de herfst?

modetrends herfts

Wat zijn de modetrends voor de herfst?

Wat zijn de nieuwe mode trends voor het najaar en winter 2012-2013? En wat past bij uw figuur en stijl?

modetrends voor de herfst

Weg met de saaiheid, leve Barok

De kleding en stoffen zijn versierd met opvallende details. Het doet denken aan uitbundig versierde paleizen van de adel van vroeger waar goud het belangrijkste element is. We zien veel fluweel, brokaat, parels en ruches.
Wilt u de nadruk leggen op de bovenkant van uw lichaam kies dan voor een opvallend Barok getint kledingstuk aan de bovenkant en houd uw kleding aan de onderkant rustig en donker.

De mode heeft kleur, maar zwart verdwijnt niet

Er is nog steeds veel kleur aanwezig in de najaarsmode, voor zowel de dames als heren. Een blijvertje zijn de gekleurde broeken. De kleuren worden wel wat warmer en dieper, net als de kleuren van specerijen op de markt. Zo zien we veel wijnrood, oker en diepgroen.

Zwart zal ook weer de winkels veroveren. Kijk wel uit met zwart, afhankelijk van je kleurtype is dit wel of juist niet geschikt voor je, zwart kan je bleek maken.

Chino broek blijft
De chino broek, een katoenen broek met vaak opgerolde pijpen, blijft, maar de variatie wordt groter. Bandplooi of niet, gevarieerde broekspijpen lengte en matte en glanzende stoffen. Heeft u brede heupen, pas dan op met de bandplooi en neem geen driekwart model.

Rokken worden langer
De rokken worden steeds langer. Veel modellen vallen op de knie, maar ook de kokerrok halverwege de kuit is populair. Draag hieronder wel een paar goede hakken, anders wordt de stijl al snel truttig.
Veel plezier met het uitzoeken van de nieuwe herfstgarderobe. Hulp nodig? Ik ben u graag van dienst met een kleur en stijladvies en/of als personal shopper.

lees ook: 10 tips om uw outfit compleet te maken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *