Muziek op schoot

muziek op schoot

Even voorstellen: Felice van der Sande

Wie is Felice van der Sande?

In 1998 studeerde ik af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In de richting Schoolmuziek 1e graad, met als eerste instrument dwarsfluit. Later heb ik de postHBO opleiding “docent Muziek op Schoot” gevolgd.

Behalve dwarsfluit bespeel ik allerlei instrumenten en ben ik altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere klankvormen. Voor de Muziek op Schoot lessen schrijf ik regelmatig zelf liedjes. En staat het muzikale plezier altijd centraal. Naast Muziek op Schootlessen verzorg ik babyconcerten en concerten voor de allerjongste kinderen van 0-6 jaar en ben ik voorzitter bij de Stichting Muziek op Schoot.

Omdat het contact dat je kunt hebben met je baby in je buik me enormfascineerde heb ik me ook  gespecialiseerd in “Muziek in de Zwangerschap” en geef als 2e in Nederland deze bijzondere cursus.

Daarnaast ben  dirigent van AKZi! koor voor kids in Delft die twee keer per jaar een door mij gemaakte muzikale productie instudeert en van Musical- en Popkoor Delft.

In BabyenKind kunt u in het vervolg ook mijn blogs lezen.

Ik wens u veel plezier !

muziek op schoot

Een voorproefje van de stukken van Felice van der Sande.

Heb je ook wel eens van die momenten: dat je iets meemaakt waardoor je iets wat je écht wel weet dat het zo is zelf ervaart waardoor je toch dat gevoel hebt van ¨zo voelt dat dus¨ of ¨zo is dat dus¨. Dat had ik met mijn ogen. Ik heb ze laten laseren en kon daardoor een paar dagen amper zien en al helemaal niet lezen. Hoe kom je dan je dag door? Driemaal raden…

Met wat hulp van mijn zoontje vond ik de juiste cd´s en hebben we samen heerlijk muziek geluisterd. Alleen maar luisteren, verder niets. In mijn vorige blog schreef ik al over hoe jonge kinderen luisteren naar muziek. Nu het vervolg: waarom eigenlijk muziek?

Uit: waarom eigenlijk muziek?
lees ook: waarom eigenlijk muziek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *