De sjaalpetten van L for Lazarus.

echapeau's

De sjaalpetten van L for Lazarus: wat zijn echapeau’s?

De sjaalpetten

Toegegeven: na een tijdje valt zo’n video op het forum toch minder op, het begint er een beetje bij te horen, het speelt zich af, maar jij gaat door met waar je gebleven was. Toch intrigeerde die dame met haar petten en sjalen me (de meeste tijd heb ik het geluid zacht staan) en ik besloot eens verder te kijken dan mijn neus lang is. En dus ging ik naar: www.forlazarus.com En als ik eerlijk ben: dit zou wel eens heel erg mijn ding kunnen zijn. Ik ben dol op petten, maar ik draag ze nooit, ze vliegen van mijn hoofd af, als ik fiets. En ik doe alles op de fiets. En fietsen is koud, dus die sjaal doe ik wel om. Een sjaalpet, die niet afvliegt…hmmm te mooi om waar te zijn.

Waardeloze vergelijking

Over mooi gesproken: Ik moet ook ophouden met te staren naar die elegante modellen, met wie ik me toch niet kan meten….
Maar verdorie ik krijg die sjaalpetten, Echapeau’s heten ze, niet uit mijn gedachten. Ik weet dat maar een ding me tegenhoudt…de prijs….
En dan kijk ik mezelf eens goed aan, en spreek mezelf toe: vorig jaar kocht je je jas tweedehands (oke, was een heel duur merk) De jas daarvoor had je nog in guldens gekocht….Ik doe jaren met een jas, ik doe vast ook jaren met een sjaalpet, pardon: echapeau.

Wikken en wegen

Ik ga nog een keer de site op, en verlekker me aan die gekke, mooie echapeau’s, kijk nog een keer, nu wat kritischer, welke is het minst tijdsgebonden, welk zou een aantal jaren mee gaan. Het is nog maar een kwestie van tijd en ik ben om…..
Maar ik beloof het: dan vervang ik de foto van het voorbeeld voor een foto van mijn eigen hoofd. Met Echapeau.

Lees ook: combineren van kleding

echapeau's

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *