Fitsyou2 positiemode is meer

positiemode

Fits you to: positiemode is meer!

Na een tijdje denken over een ‘leuke’ openingszin, mij realiserend dat die juist nu niet naar boven komt, besef ik, al typend, dat ik nu ook een eerste zin heb…….dus door naar het volgende station, het voorstellen…..
Mijn naam is Anita, bijna 55 jaar, moeder van een fantastische zoon en dochter en sinds bijna 3 jaar eigenaresse van een speciaalzaak voor positiekleding. Door puur toeval ben ik bijna 10 jaar geleden terechtgekomen in deze branche. Na 6 jaar gewerkt te hebben voor een baas, deed zich in 2010 de mogelijkheid voor om voor mezelf te beginnen. En die kans heb ik met veel enthousiasme opgepakt! Met mode heb ik altijd al een grote affiniteit gehad, hoewel ik daar vroeger nooit een baan in heb gehad, of voor heb geleerd. Het is iets wat je aanspreekt, denk ik dan.

Lust en mijn leven

Mijn winkel in Bussum is dan ook mijn lust en mijn leven. Mijn streven is om hier iedereen die binnen komt, het gevoel te geven dat ze voldoende uitleg krijgen over de kleding en altijd een eerlijk advies en oprechte mening. Niets leuker dan een klant die, helemaal blij met haar nieuwe outfit, enthousiast de deur weer uitgaat. En dat je er tegenwoordig, als zwangere vrouw, gewoon superleuk uit kunt zien, is echt waar! Diegenen die verkondigen dat positiemode saai is, hebben het, naar mijn bescheiden menig, helemaal mis! En dat is mijn missie zo’n beetje geworden. Het bestrijden van de misopvattingen die hierover, helaas, nog steeds bestaan. Positiemode is duur, saai en truttig en je koopt het maar voor even……daar ben ik het dus ZO niet mee eens!

Comfortabel en mooi

Nog steeds merk ik dat zwangeren wachten met het kopen van positiekleding tot het moment dat hun eigen broek, zelfs met een elastiekje, toch echt niet meer zit. Inmiddels zijn ze dan 3 of 4 maanden. Al die tijd kun je al een positiebroek aan, gewoon vanaf dag 1! Niks geen moeilijk gedoe met open knopen, zodra je ’s avonds thuiskomt van je werk snel een jogging broek aan, gewoon een broek die heerlijk zit en met je buik meegroeit.

Wanneer je wat eerder de kleding aanschaft, heb je er ook langer plezier van. Ook na de bevalling draagt deze kleding nog heerlijk. Er zijn maar weinig vrouwen die na hun bevalling weer gelijk in hun eigen jeans stappen. Dus grofweg gerekend, koop je dan de kleding voor minstens een jaar. Hoe vaak kopen we kleding wanneer we niet zwanger zijn? Hoe komt het toch dat vrouwen tijdens hun zwangerschap zuinig gaan doen over de aanschaf van kleding? Terwijl dit juist een hele mooie en bijzondere periode in je leven is en het van groot belang is dat de kleding comfortabel zit. Je hele lijf veranderd en dat is soms moeilijk te accepteren. Wanneer je dan ook nog kleding moet aantrekken die niet zit of staat, voel je je helemaal ongelukkig.
Neem gerust een kijkje op mijn website Do´s en Dont´s bij positiekleding. En dat alles onder het motto :
Positiekleding is superleuk, hip, betaalbaar en zeer comfortabel!

Anita

positiemode

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *