Vakantie !

hard werken

Vakantie? Hard werken !

Eindelijk is het voor de meesten van ons zover; de vakantie staat voor de deur!
Een moment waar we ieder jaar weer reikhalzend naar uitkijken. Niks lekkerder dan je laatste werkdag en wetende dat je de deur voor 3 weken achter je kunt sluiten.
Het geeft zelfs niets als die ochtend om 6.00 uur de wekker gaat. Je gaat fluitend naar je werk en telt de uren af. Eindelijk is het zover…..
Voor mij dit jaar niets van dit alles. Hier vind je geen gidsen met exotische bestemmingen. Nee ook geen “oh zo leuk met kleine kinderen “camping-gidsen. Geen lijstjes wat we allemaal mee moeten sjouwen, geen stress over de vliegtijden en al helemaal geen bikinistress!

Hard werken

Deze zomer ga ik namelijk extra hard werken. Naast mijn normale dagdiensten ga ik avonddiensten draaien en ja hoor ook zeker  nachtdiensten. Het worden pittige tijden en ik krijg er helemaal niets extra voor betaald. Er zijn geen collega’s die me kunnen aflossen. Nee dit klusje moet ik alleen klaren…
En wat heb ik er een zin in!

Eind augustus verwacht ik namelijk mijn 2e kindje. Vandaar de continu diensten die me te wachten staan.
Deze week was het ook voor mij zover. Mijn wekker ging om 6.00 uur en ik dacht; heerlijk.
Fluitend in de auto naar mijn werk. Wat had ik veel zin in deze dag. Voordat ik het wist was de werkdag om en als je dan weet dat je er pas in januari weer hoeft te zijn….er verscheen een big smile op mijn gezicht en die is nu nog aanwezig!
Geen werk meer voor de baas en ook even geen Prachtige Buiken meer. Er is nog 1 buik die ik heel mooi ga maken en dat is mijn eigen buik. Alle tijd om deze te maken en na te denken over een mooi ontwerp. Verder ga ik de komende tijd nadenken over nieuwe materialen en mogelijkheden zodat ik straks nog mooiere Prachtige Buiken kan maken. Ben je zwanger of ken je iemand in je omgeving, kijk dan zeker even op mijn site. Bij vragen kun je me zeker nog bereiken.

Babycocon

Verder kruip ik nu lekker in mijn eigen babycocon. Ik sluit me af voor al het andere en ga me voorbereiden op de komst van onze lieve spruit. Heerlijk wegdromen en alleen maar babyboekjes lezen.
En namen verzinnen, want oh wat blijft dat toch moeilijk.
De hele baby uitzet wassen en strijken. Het enige strijkklusje dat leuk is.
Verder hopelijk veel in het zonnetje zitten en lekker ijsjes eten. Die bikini past toch al lang niet meer en flaneren langs de 1 of andere boulevard is er dit jaar toch niet bij.
Voor jullie allemaal een hele fijne vakantie. Geniet van de vrije tijd met je gezin en neem de tijd om je batterij weer lekker op te laden.
Ik spreek jullie in augustus. Ben zeer benieuwd of ik dan op een blauwe of een roze wolk zit……

lees ook: Prachtige Buiken, hoe maak je ze?

Groetjes,
Rachèl  www.prachtigebuiken.nl

hard werken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *