Tot schrijfs!

afscheid

over afscheid nemen….

Het is niet gemakkelijk, afscheid nemen. Oké, er zijn voldoende smoezen te bedenken om van een verplicht en oersaai feestje weg te vluchten. Zoals: ¨Sorry, ik krijg net een smsje dat de hond het vloerkleedje heeft ondergekotst. Ik moet écht weg!¨ Of: ¨Ach, is het al zó laat? Tsja, de tijd vliegt als je plezier hebt!¨ Vaak kunnen we Frouke daarbij nog wel eens de schuld geven: ¨Ja, ze moet écht een keer vroeg naar bed vanavond. Gisteren wilde ze maar niet gaan slapen”¨Gemeen, hè? En binnenkort trapt ze daar zelf ook niet meer in. ¨Nee, mama, jij wilde die film nog zien zei papa!¨

Superjammer.

Echt lastig word het pas als je het eigenlijk nog heel gezellig vind en nog lang geen zin hebt om te gaan, maar je weet dat het echt niet anders kan. In die situatie bevind ik mij nu. Ik ga namelijk voorlopig afscheid nemen als blogster van ¨Baby en Kind¨. Ik vind dat superjammer, want ik vond het altijd hartstikke leuk alle grootse, gekke, grappige (en dus heel gewone) dingen die we met onze dochter meemaken met jullie te delen. En het is ook niet dat ik geen stof meer heb. Integendeel, in mijn hoofd borrelt het nog volop.

toch afscheid nemen

Maar de tijd om die hersenspinsels en -kronkels om te zetten in een enigszins gestructureerd en lekker leesbaar stukje. Dat ontbreekt er op het moment aan.  Hoe jammer ik het ook vind, dan kies ik er toch liever voor om (voorlopig) te stoppen, dan dat ik slordig haastwerk aflever.

Dus, aan iedereen die de afgelopen tijd mijn schrijverijtjes gevolgd heeft: hartstikke bedankt voor jullie belangstelling en ik hoop dat je plezier had met het lezen ervan. En wie weet, tot schrijfs!
Heel veel liefs, Linda

Lees meer van Linda “oudere” moeder

afscheid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *