Kinderen en zo

blogs over kinderen

Kinderen en zo

Hier vind je van alles wat met kinderen te maken heeft: de laatste nieuwtjes over opvoedingsstijlen; verboden babynamen, de knuffeldierendokter.
Alles wat een moeder leuk vind om te weten.

Even voorstellen: Linda

Nieuw gezicht! Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Linda van der Stelt, ik ben 43 jaar en moeder van een heerlijk eigenwijze meid van 5. Mijn man en ik zijn ouders in de categorie “niet meer de jongsten”; in deze tijd met alle discussies over moederschap op oudere leeftijd zijn we dus wat je noemt een “hot item”. Natuurlijk zien we daar de minder leuke bijkomstigheden van in, maar die wegen in de verste verte niet op tegen wat er allemaal te genieten valt.

blogs over kinderen

Docent babygebaren

Even voorstellen: Docent babygebaren

Hallo allemaal.
Mijn naam is Ingrid Greitemann en ik ben gevraagd Blogposts te verzorgen voor www.babyenkind.nl.
Dit lijkt me heel leuk en ook een uitdaging om met regelmaat iets te schrijven dat mij interesseert. Mijn interesse heeft eigenlijk altijd wel bij kinderen gelegen en ik ben na de HAVO de PABO gaan doen. Ik heb daarna 17 jaar met heel veel plezier lesgegeven op een Basisschool in de groepen 1 tot en met 5.
Inmiddels zijn mijn partner en ik hele trotse ouders van een dochter van 3 jaar. Toen zij nog een baby was heb ik met haar kunnen communiceren door middel van Babygebaren

lees daar meer over in mijn blogs over kinderen

blogs over kinderen

Even voorstellen: Willemien, zomaar een moeder in blogs over kinderen

Wie ben ik?
Willemien Kreukniet (1968), moeder van 3.
Ooit was ik directiesecretaresse (dit ging niet lekker samen met kleine kinderen die veel ziek zijn), ik hou van lezen (bv. Theodor Holman), loop hard (niet uit sportieve overwegingen, meer omdat ik weet dat het ‘helpt’ om enigszins fris te blijven) en ik probeer – naast mijn man en kinderen – tijd te hebben voor vriendinnen.
Ik schrijf over wat mij bezighoudt /kwaad maakt/frustreert/aan het lachen maakt/verrast

blogs over kinderen

Even voorstellen:  geen blogs over kinderen maar Ilse, psycholoog

Even voorstellen: ik ben Ilse van de Put, 28 jaar jong en naast psycholoog ook levensgenieter eerste klas. Na mijn studie tot Kinder- en Jeugdpsycholoog ben ik op een kinderdagverblijf gaan werken, waar ik twee jaar lang met enorm veel plezier als groepsleidster gewerkt heb. Een leerzame periode waarin ik naast de kennis die ik in mijn studie heb opgedaan, ook enorm veel praktische zaken over kinderen te weten kwam…..

blogs over kinderen

Even voorstellen: Janet

Mijn naam is Janet Iljas, 29 jaar en woon in het midden van het land. Ik ben gevraagd of ik blogs wilde verzorgen in het MoederMagazine van Baby en Kind.
Sinds oktober 2010 ben ik getrouwd en sinds april dit jaar moeder van Amy, een geweldige dochter van 3 maanden. Op dit moment geniet ik nog van mijn full-time ouderschapsverlof, maar in augustus ga ik weer aan de slag met mijn dagelijkse werkzaamheden.

Even voorstellen: Een mespuntje moeder in blogs over kinderen

Ik ben Karien, geboren in 1976, opgegroeid in Verre en Midden-Oosten, volwassen geworden in het koude Nederland, en inmiddels woon ik alweer een tijdje in Engeland.
In Delft studeerde ik Scheikunde, waarna ik jarenlang mijn brood verdiende met het bedenken van nieuwe lekkere producten en recepten voor ijs.
Toen werd ik moeder.

Even voorstellen: Samantha

Stel je eens voor… Stel je eens voor… je moet je voorstellen als nieuwe columnist/blogster van MoederMagazine…hoe pak je dat aan? Mijn eerste (over-)enthousiaste ingeving was: “Je moet je onderscheiden. Toeters en bellen, alles uit de kast”. Leve mijn blogs over kinderen….
Maar al snel, na wat research, landde het besef dat je lezers juist moeten gaan roepen: “Ik ben zo gek nog niet”, “Ik ben (vrij) normaal…”, “Meid, heb jij dat ook?”. Herkenbaarheid met de hoofdletter H.

Even voorstellen: Anita

Vanaf vandaag mag ik 2 keer per maand een blog gaan schrijven voor deze leuke site. Ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Anita en ik ben 30 jaar. Verder ben ik moeder van de twee leukste, liefste, grappigste, slimste, en mooiste kinderen die ik ken. Maar dit vinden eigenlijk alle moeders van hun eigen kinderen nietwaar? Dus zul je mijn kinderen veel tegenkomen in blogs over kinderen

Even voorstellen: Luckie’l

Hoe leuk is dit! Ik mag schrijven bij het MoederMagazine, hoera! Daar heb ik heel veel zin in, ik hoop jullie ook. Zodat het een leuk ‘literair feestje’ wordt voor ons allemaal. Ik heb in elk geval genoeg stof tot schrijven; oude stof, nieuwe stof, actuele stof; van alle ‘stofjes’ thuis zullen we maar zeggen.

Lucky'l

Geen blogs over kinderen, maar wel: de knuffeldierendokter: Flamingoleed

Flamingo …
Het werd het vreemdste spelletje crocket dat Alice ooit had meegemaakt. De ballen waren egels, de hamers waren flamingo’s en de soldaten moesten op hun handen en voeten gaan staan om poortjes te maken…. (uit: Alice in Wonderland van Lewis Caroll)
En zo’n flamingo stond nu bij mij in de kamer omdat hij te lang met zijn pootjes in het water had gestaan. Op zich geen probleem voor een flamingo, maar wel voor dit exemplaar.

knuffeldierendokter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *