Joyce van JeeJ: kinderkleding

Joyce van JeeJ

Joyce van JeeJ stelt zich voor:

Wie ben ik ?

Ik ben Joyce van de Pas, getrouwd met Frank en moeder van 2 kinderen, Luc (2004) en Lotte (2009).
De afgelopen 18 jaar heb ik fulltime gewerkt in de bouw en als manager binnen de ICT sector. Ook de laatste jaren, met de kinderen, nog steeds fulltime. Maar op het moment staan de zaken er anders voor. Ik heb gekozen voor een leven van zelfstandig ondernemen, in combinatie met mijn gezin.

Waarom zelfstandig ondernemen? Omdat ik zelf mijn dagen wil indelen, zelf de beslissingen wil maken, èn zelf wil kunnen bepalen wanneer ik tijd aan mijn bedrijven besteed (wat overigens vaak is), en wanneer aan mijn gezin, familie en vrienden.

Hierin richt ik me op een aantal pijlers.
Ik ben als zzp-er werkzaam als projectmanager, interim manager en virtual assistent.
Daarnaast ben ik eigenaar van MamsatWork, een online platform voor werkende moeders.
En last but not least heb ik een enorme voorliefde voor mooie kleren, èn ben ik er gek op om onze kids leuk te kleden (en natuurlijk de complimentjes in ontvangst te nemen).

Kinderkleertjes van Joyce van JeeJ

Het zoeken naar combinaties die niet alledaags zijn heeft daarin mijn voorkeur. Iets waarvan je weet dat niet de helft van de klas het ook aan heeft. Iets waar Luc nòg stoerder van wordt, en iets waar Lotte lief òf stoer in rond kan banjeren.
Met dit in mijn achterhoofd ben ik gestart met de webshop Jeej. Een webshop met super hippe èn unieke baby- en kinderkleding. Kleding die je niet zomaar in de winkels tegenkomt, maar die voor onze kids wel super tof is om te dragen! De merken die door Jeej gevoerd worden importeer ik zelf uit Amerika en Australië en worden vrijwel allemaal exclusief verkocht bij Jeej.
Voor Nederlandse merken kun je eens snuffelen in Zazou. Met liefde en plezier ga ik jullie hier op de site van Baby en Kind met regelmaat op de hoogte houden van mijn wel en wee in de wereld van kinderkleding. Hebben jullie vragen of tips? Schroom niet om ze te stellen, dan kijk ik wat we daar mee kunnen doen!
Liefs, Joyce

Lees ook: Shoppen met de kids

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *