Een woonkamer vol met kleding

Jeej

Joyce van JeeJ: Een woonkamer vol met kinderkleding

Jeej, een huis vol kinderkleding, stel je voor

De afgelopen week heb ik me een slag in de rondte gewerkt met de nieuwe collecties die binnenkwamen en online gezet moesten worden op Jeej, mijn webshop.

Gelukkig ben ik daar inmiddels voor een groot deel in geslaagd. Het lachwekkende ervan is dat ik iedere dag weer de postbode op de stoep kreeg, en iedere dag weer dezelfde. De grijns op zijn gezicht werd met de dag groter, en die van mij ook, haha. Niet omdat we elkaar zo leuk vonden hoor, maar gewoon, omdat hij aan mij zag dat ik blij was om hem iedere keer weer te zien.

Nu herken ik dus ook de uitspraak van anderen. “JeeJ, De post is er”. Het verschil met voorheen is dat ik nu, omdat ik thuis werk, wacht totdat ik de post, hoor. En dan direct de post uit de brievenbus haal.

Brievenbus openen

Voorheen moest ik avonds, bij thuiskomst, met jengelende kinderen aan mijn benen vanwege de honger en tassen met boodschappen of in ieder geval mijn werkspullen om mijn schouders en in mijn armen, ook nog eens de brievenbus openen… Dat ging over het algemeen minder praktisch en vaak genoeg belandde er dan ook het e.e.a. op de grond.

Maar nee, de afgelopen week vond ik heerlijke grote pakketten bij de post. Met frisse kleertjes erin. Leuke hippe rokjes en jurkjes voor de meiden, helemaal uit Australië en uit Amerika! Maar ook stoere jongensshorts en shirts. Top kinderkleding voor Jeej!

Surflook bijvoorbeeld, helemaal top! En, o, wat word ik er toch hebberig van! Ze zijn zo vrolijk, en zo hip en trendy, dat ik bij ieder pakket wat ik openmaak direct mijn eigen kids in deze kleren zie rondlopen. Ik heb er dan ook heel lang op moeten wachten hè. Een aantal van deze bestellingen zijn al begin januari geplaatst bij mijn leveranciers. Maar moeten dan nog ingevlogen worden, of soms zelfs nog gemaakt worden.

Dan staan ze nog een tijdje bij de Douane te wachten om vrijgegeven te worden. En pas daarna mag ik ze in mijn winkel “hangen”. Maar des te leuker is het als ik dan die positieve reacties krijg van de mama’s die hun kinderen in het nieuw willen steken. En bij Jeej weer super hippe baby- en kinderkleding kunnen vinden.

Het enige kleine nadeel wat ik aan Jeej misschien kan ontdekken is dat mijn woonkamer intussen meer lijkt op een winkel dan op een woonkamer ….. Of laat ik dan in ieder geval stellen dat mijn woonkamer her en der wat winkelachtige taferelen begint te vertonen. Maar dat heb ik er graag voor over, als het maar kleding is waar ik bij van word!

Joyce van JeeJ lees ook van haar drukke print

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *