Slapen met een lief lampje.

De eeuwige discussie: wel of geen nachtlampje.

Moeders kunnen zich serieus het hoofd breken over wel of geen nachtlampje op de kinderkamer. Of moet het licht op de gang misschien aanblijven? Stelt een nachtlampje gerust of houdt het je kind alleen maar wakker?

Ik denk dat voor het al dan niet gebruiken van een nachtlampje geen regels zijn te geven. Ieder kind is anders. Sterker: iedere leeftijd is anders. Het kan best zijn dat je kind als hij drie is, graag een nachtlampje wil. En een half jaar later hoeft het al niet meer. Waarom dan een nachtlamp kopen zeg je?

Dat zeg je niet meer als je die lieve lampen van Kadoing ziet. Wat zijn die ongelooflijk leuk en lief. Ssssst, ik zou er bijna een voor mezelf kopen….
Naast dat ze prachtig zijn vormgegeven, zijn ze ontzettend handig. Je kan namelijk drie lichtfuncties in stellen, zodat je precies die hoeveelheid licht kan kiezen, die je kind nodig heeft om te slapen.

Met de afstandsbediening kan jij ook nog eens heel simpel 8 verschillende kleuren in de lamp instellen. Zo kan je – terwijl je het verhaaltje voor het slapen gaan vertelt – de kamer mee laten veranderen met het verhaal. Speelt het verhaal in een zonnig land? Hup: geel licht. Komt er storm? Dan gaan we snel naar donkerblauw. Je zal zien: je kind vindt het geweldig (en jij ook) Voor je het weet ben je een echte theatervrouw.

Daarnaast  kan je het licht in helderheid in stellen  (helder of een klein zacht lichtje). Maar ook bv op een rood lichtje Wist jij  dat rood licht de aanmaak van  het slaaphormoon melatonine bevordert?

nachtlampje

Een veilig nachtlampje

Nu denk je misschien: dat is allemaal leuk en aardig, maar het meest belangrijke aan een nachtlampje vind ik dat het veilig is. Gelijk heb je !! Dit konijnen lampje (en trouwens ook alle andere dierenlampjes van Kadoing) zijn BPA vrij. BPA is een chemische stof die veel  wordt gebruikt in plastics die worden toegepast in bijvoorbeeld bouwmaterialen, elektronica, plastic flessen en nog veel meer. Dit lampje is gemaakt van siliconen wat wel veilig is. Het is goed afwasbaar en – en dat is belangrijk – het wordt niet heet!

Veilig lekker slapen, dat is goed voor moeder en kind! Wil jij dat ook ? bestel ze hier

lees ook eens: in shape naar de bevalling

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *