Fotomodel voor 1 dag

“Prachtige buiken” fotomodel voor 1 dag

Sinds ik 3 jaar geleden ben begonnen met mijn Prachtige Buiken bedrijf heb ik al veel leuke dingen meegemaakt. Dat is het grote voordeel als je iets nieuws probeert; er komen dan ook weer nieuwe kansen en nieuwe contacten. Ooit zei iemand tegen me; “als je de deur sluit, gaat er altijd wel weer een raampje open”. Een waarheid als een koe. En wat er allemaal naar binnen waait door dat ene raampje…..

Zo mailde mij een bevriend fotografe met de vraag of ik met mijn kids voor haar model wilde staan. Ze had foto,s nodig van een vrouw met kinderen en met een leuke hobby/ baan! That,s me…Ik paste in dat plaatje.

Als bedankje zou ik alle foto,s zelf ook krijgen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Doutzen voelen

En dus was het deze week zover en mocht ik me voor 1 keer een beetje Doutzen voelen. Visagiste was niet aanwezig, dus moest ik zelf aan de slag. Dat lukte aardig.

Mijn kids kregen hun mooiste kleding aan; ik was er klaar voor. Mijn dochter had al 100 keer gevraagd wanneer de fotomevrouw nu kwam en werd lichtelijk ongeduldig….Dan maar een zoethoudertje, rozijntjes, sapje, pas op met je jurk!!! Oehhhh hoe houd ik een peuter schoon…Gelukkig daar kwam de fotomevrouw en we konden aan de slag. Snel doorwerken, want kindje 2 moest tussendoor ook nog een flesje drinken. Oehhhhh hoe houd ik mezelf schoon??

Peuterlief werkte erg goed mee. Ze knuffelde op commando met mama, draaide rondjes. Het liep allemaal lekker.

Toen was het debeurt aan mama met de baby. Zonder peuter. Dit liep niet lekker. Dit werden foto’s van mama met baby en peuter hangend aan 1 been. Of mama zittend met baby en peuter in haar nek. Nee hoor mijn kleine fotomodel liet zich echt niet naar al die moeite opzij schuiven. Veel te leuk dit!

Een wervelende ochtend

Na een wervelende ochtend waarbij de aanwezigheid van een nanny misschien toch wel handig was geweest, was het mijn beurt om op de foto te gaan. Zonder kids, maar met mijn Prachtige Buiken. Terwijl ik mijn stralendste glimlach tevoorschijn toverde vroeg ik me af of die rode vlekken in mijn nek niet zichtbaar zouden zijn. En die melkvlekken in mijn shirt, rozijntjes onder mijn laars en die pap en babykwijl in mijn haar……………..Ze zou toch wel een beetje fotoshoppen?

Het was hard werken. Ik moest een schaal met kaarsen en bloemen op tafel zitten. Niet zomaar, nee een beetje zwierig en een stralende lach. En dan 30 keer achter elkaar. En nog een keertje extra.

Na 4 uur had ik de klus geklaard. Kindjes in bed en mama uitgeteld op de bank.

Lieve fotomevrouw ik hoop dat de foto,s gelukt zijn en dat je er veel aan zult hebben. Fotomodel tsjeeee wat een job….. Laat mij maar mozaïeken!

lees ook Prachtige Buiken, hoe maak je ze?

fotomodel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *