Een moeder met een hobbie

laura

Laura : Een moeder met een hobbie

Even voorstellen : Laura, een nieuw gezicht bij Baby en Kind.

Hallo!
Ik heet Laura van Dijk, ben 41 jaar en ik woon met mijn partner Jacko (41) en onze zoon Diederick (6) in een dorpje in Zuidoost Drenthe.  Voor mijn mannen zorgen doe ik graag, maar ik vind het ook erg fijn om tijd voor mezelf te hebben. Ik doe veel verschillende dingen, dus ik zal er hier maar een paar noemen. Lekker shoppen en kletsen met vriendinnen is favoriet, maar ik vind het ook heerlijk om in mijn eentje creatief bezig te zijn met verschillende materialen en kleuren. En ik leer Italiaans; een lang gekoesterde wens waar ik nu eindelijk tijd voor heb gemaakt. Daarnaast werk ik ook nog bijna fulltime.
Beste wel druk eigenlijk en dat valt ook niet altijd mee, moet ik eerlijk zeggen. De mannen hebben ook zo hun eigen bezigheden.

Oldtimers

En we hebben een gezamenlijke passie: onze oldtimers. Ongeveer tien jaar geleden hebben we een oud legervoertuig gekocht. Na een jaar of drie restaureren konden we er eindelijk mee op pad. We zijn lid geworden van een club en tijdens een weekendje weg hebben we ons laten overhalen tot een heel bijzondere trip: naar Normandië, om daar D-day bij te wonen. Wat een bijzondere ervaring was dat! Onze belevenissen wil ik graag met jullie delen; je kunt het verderop lezen. Vanaf dat moment waren we echt helemaal om; dit was ons ding! Eerst van ons tweetjes, maar later ook van ons drietjes. Wat ook weer heel bijzonder is.  Inmiddels is er nog een voertuig bijgekomen. De wintermaanden worden gebruikt voor restauratie en onderhoud, maar vanaf april is wat ons betreft het seizoen weer geopend en gaan we weer op pad.
Ik kan haast niet wachten!

Groetjes, Laura

lees ook DDay 2004 ( deel 1 )

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *