What you see, is what you get

what you see

What you see is what you get

Het mooie van het maken van een gipsafdruk van de zwangere buik is dat je met gips een exacte kopie krijgt van je lichaam.
Alles is zichtbaar, jouw rondingen, jouw uitpuilende navel en zonder twijfel zijn dat toch echt jouw borsten. Uniek, zo heeft niemand anders ze.Prachtig zou je denken. Een echte kopie van je lichaam.
Maar natuurlijk zouden wij vrouwen geen vrouwen zijn als we aan deze exacte kopie toch graag een beetje sleutelen…een beetje bijschaven hier en daar. Kortom het een beetje mooier maken dan het eigenlijk is. Tja we zijn natuurlijk toch geen 18 meer.

En de laatste jaren zijn we steeds vindingrijker geworden om de strijd met moeder natuur aan te gaan. Worden de haartjes hier en daar al grijzer, hup naar een hippe kapper voordat iemand het ziet. Hier en daar al wat voorzichtige rimpeltjes; wij werkende vrouwen trakteren onszelf op te dure crèmes! Last van vermoeidheid door alle gebroken nachten, dan gebruiken we een fel rode Chanel lipstick zodat de aandacht naar de lippen gaat.

What you see is what you get ??

Wij vrouwen weten als geen ander hoe we de waarheid mooi kunnen verbloemen…Neem nou de zwangere vrouw. Die kan er ook wat van. Natuurlijk draagt ze alleen die ene hippe jeans. En de buik wordt versierd met de mooiste hippe kettingen. Ook zij gaat regelmatig naar de kapper en wat is er nu heerlijker om in je verlof lekker wat vaker naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Joh, je hebt het verdiend!
Maar wat nu als je je buik wilt laten ingipsen, dan valt er niks meer te verbloemen. Dan is het what you see is what you get. Tenminste dat dacht je.

Wij vrouwen zijn namelijk enorm vindingrijk.

En dus trekt de vrouw met de kleine borstjes gewoon twee Bh’s over elkaar aan. Hup een volle boezem.
Trekt de vrouw met de grote borsten een heeeeele strakke BH aan. Hup ze hangen niet meer op de buik.
En is de afdruk gemaakt en toch niet helemaal naar tevredenheid, dan kom ik aan bod. En dus knip ik de “kwabbeltjes”wel even weg. Niemand die het ziet.
Puilt de navel te veel uit. Beetje schuren hier en daar.
Wijzen de tepeltjes naar de grond en niet meer prompt naar voren…geen nood dames ik plak ze gewoon 5 cm hoger. Niemand die het ziet. Het is zo gepiept, doet geen pijn en kost je niets extra’s.

Lieve dames, ik blijf voor jullie schuren en knippen, boetseren hier en daar. Totdat je perfecte buik klaar is. Klant is koning, uiteraard. Wees tevreden, want het is toch geweldig wat dat gekke lichaam van jou allemaal kan. Je bent uniek, juist met die borsten. Juist door die gekke navel. Niemand anders die dat heeft.
Ook al laat moeder natuur je niet meer zien wat je graag zou willen; jullie zijn zwanger en ik vind jullie PRACHTIG!

What you see is what you get. Sttttttt…… ons geheimpje!

lees ook: lieve mevrouwen

what you see

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *