Zo hou je je huis opgeruimd en je humeur ook

huis

Zo hou je je huis opgeruimd ( en je humeur ook )

Tips voor een schoon huis tijdens de feestdagen

Het is leuk hoor, die feestdagen, maar net op het moment dat je huis eruit moet zien alsof het zo uit de Libelle is gestapt, is het een grote puinhoop. Een uurtje extra inplannen om de boel op orde te houden? Op dit moment beginnen je kinderen op te voeden to opruimer vanhet jaar ??? ?
Hmm, je kan ook deze opruim tips toepassen:

VEEG.

Nee niet met een bezem. Ga in het midden van de kamer staan, kijk rond en verzamel zoveel als je dragen kan in je armen. Stop ze weg. Bij voorkeur waar ze horen , zo niet in een kast met een deur en een slot. Herhaal dit procces in idere kamer van het huis. Daarna pak je een vuilniszak en daarin kieper je alle prullenbakken leeg.

SLUIT

alle kastdeuren en lades. ZO , dat ziet er gelijk al een stuk beter uit vind je niet? Kunnen ze niet dichtvan wege de rommel die erin ligt? Iets steviger aanduwen!

BADKAMER CONTROLE:

even een borstel door al je toiletpotten, controleer je wasbakken op restanten tandpasta. Sluit ook hier alle laden en kastdeurtjes. Trek je douche gordijn netjes dicht en recht. Leg de deksel op elke wc-bril, hang de handdoeken recht, steek een tak nephulst of iets dergelijk s achter de spiegel, leg een fris en nieuw stukje zeep op de wasbak. VOILA!

SLAAPKAMERTRUCK :

enig idee hoeveel opgreruimder die kamer eruit ziet als het dekbed over het bed getrokken is?

VERWIJDER VINGERAFDRUKKEN :

neem even een doekje, een sponsje, een maakt niet uit en haal het over lichtknoppen en deurknoppen….en weg zijn die vingervegen….
LAATSTE CONTROLE : kan iedereen ziten, zijn de stoelen leeg ?

KLAAR
veel plezier met deze tips om op te ruimen, als je er eenmaal mee begonnen bent, dan weet je er zelf vast ook nog wel een heleboel

Lees verder Mijn kind: Opvoeding- Leer leven met een ochtenhumeur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *