mooie babykleertjes verdienen een tweede leven

babykleertjes een tweede leven

Je nieuwe babykleertjes een tweede leven geven, dat kan.

Wat heerlijk, eindelijk is je kindje er! Nu kan je eindelijk al die mooie kleertjes die je al voor de geboorte had gekocht of daarna hebt gekregen, ook echt gebruiken. Maar al snel is je kindje er weer uit gegroeid…. Het gaat ook zo hard! Terwijl, zeker bij een baby, de kleertjes niet of nauwelijks slijten. Dat die babykleertjes een tweede leven verdienen, is duidelijk.  Dat is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam, dachten de oprichters van VintyKids.
Ze bedachten een concept om kinderkleding te kunnen verkopen, waarbij het de verkoper nauwelijks moeite kost en de koper kwaliteitsgarantie krijgt. En dat werkt!

 Gratis tas

Op de website kunnen ouders een speciale gratis tas aanvragen. Deze wordt binnen enkele dagen naar je opgestuurd en is al voor gefrankeerd voor retourneren. Ruim de kast op, check zorgvuldig welke kleding voldoet aan de strenge selectiecriteria en geef de tas af op het postkantoor. Da’s alles wat jij zelf moet doen – VintyKids doet vervolgens de rest!

Strenge selectie door stylistes

Een team van getrainde stylistes bekijkt dagelijks honderden ingestuurde kleertjes of er geen gaatjes, vlekjes of andere sporen van slijtage op zitten. Ook wordt bekeken of het merk voorkomt op de lijst met ‘geaccepteerde’ merken. Niet naar alle merken is er vraag of zijn goed genoeg voor een tweede ronde. Alleen merkkleding die het predicaat ‘zo goed als nieuw’ verdient, krijgt een plekje in de webshop.

Deze wordt vervolgens professioneel gefotografeerd, netjes verpakt in een (recyclebaar) plastic zakje, voorzien van een barcode en opgeslagen totdat het verkocht wordt.

Bij verkoop krijgt de inbrenger 50% van de verkoopprijs, terwijl ook hier de gehele afhandeling (betaling en verzending) door VintyKids wordt gedaan.

Babykleertjes een tweede leven, zo gaat dat:

Ben jij voor je kleintje een liefhebber van mooie kleertjes van merken als Petit Bateau, Noppies, Lief!, Kidscase en Imps & Elfs, kijk dan vooral eens in de
baby afdeling van de webshop van VintyKids . Je vindt er deze merken – plus nog vele anderen – met grote korting op de nieuwprijs, soms tot wel 80%! Je betaalt € 4,95 verzendkosten, maar als je voor meer dan € 50 bestelt, is de verzending helemaal gratis. En wat ook erg fijn is: als je voor 14 uur ’s bestelt, wordt je pakketje dezelfde dag nog ingepakt en verzonden.
En kan jouw kleintje zijn of haar ‘nieuwe’ kleren de volgende (werk)dag al aan.

Wij vinden VintyKids een uitkomst, zeker in tijden van economische crisis en een druk bestaan met kleine kinderen. En tenslotte is hergebruik ook nog eens een stuk beter voor de wereld om ons heen – dan kunnen we die weer een beetje groener achterlaten voor onze kleintjes.

Meer weten? Kijk op www.vintykids.com/nl.

Lees ook: op zoek naar een oppas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *