Belly fasion, the place to be

positiekleding

Positiekleding

Belly fashion, is positiekleding waar je blij van wordt.
Laten we eerlijk zijn: in verwachting zijn is fijn en natuurlijk ben heel erg blij met het wondertje dat in je buik zit, maar het kan natuurlijk ook knap vermoeiend zijn. Over de lichamelijke ongemakken van het zwanger zijn, hoor je weinig. Als of ze door er over te zwijgen, zomaar zouden wegblijven. Die vermoeidheid, die spataderen, die harde buiken, dat zwangerschapsmasker.

Wanneer de natuur ons vrouwen het leven zuur maakt ( dat gebeurt namelijk ook als je niet zwanger bent ) dan hebben wij altijd hetzelfde antwoord: dan gaan we ons mooi maken.
Want in een leuk outfit en met een heel klein beetje make-up zie je er al snel een beter uit. En dat roept regelmatig complimentjes op. En die complimentjes, die heb je nodig! Daar ga je van stralen!
En dan word je vanzelf mooi. Wat zeg ik?  Mooi ? Beeldschoon.
Tijdens je zwangerschap kan je een ego boost heel goed gebruiken. En dan is Belly fashion de plaats waar je wil zijn voor je zwangerschapskleding.

Mooie en leuke kleding stukken

Leuke, mooie, praktische kleding waar je inderdaad blij van wordt. Alle mogelijke ( en ik zou bijna zeggen onmogelijke) jeans op voorraad en een geweldig assortiment feestkleding waarvan veel heel redelijk geprijsd is, voor zo’n 60 euro ben je de Belle van het kerstbal. Als je meer te besteden hebt, of je wil gewoon  eens gek doen dan zijn er prachtige jurken van Tifany Rose, persoonlijk vind ik ze om helemaal bij weg te dromen! ( de Amalia Vintage Rose is mijn persoonlijke favoriet)

En natuurlijk kan je  bij Belly fashion ook prima terecht voor al je lingerie, voedingsbh’s en zoogcompressen.
Kortom: Belly fashion the place to be als je als zwangere vrouw wil stralen als een zonnetje

lees ook: Van babykamer tot kinderkamer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *