lekker online babyenkinderkleren kopen

babykleertjes

Lekker kinderkleding online sjoppen!

Online sjoppen

De uitvinder van het online sjoppen moet een standbeeld krijgen, echt waar: zij verdient het! Het moet een vrouw geweest zijn, die ooit bedacht heeft dat wij moeders graag en veel winkelen, maar het liefst als de kinderen in bed liggen. En als het even kan met een kopje thee of een glaasje wijn ernaast.

Rustig en op ons gemak geld uitgeven…

Baby en kinderkleertjes

Het enige wat nog wel eens lastig kan zijn, is het goede adres te vinden: voor uren scrollen hebben we echt geen tijd! We willen ook nog wel even Netflixen

Daarom raad ik jullie www.jano.nl van harte aan.

Ze hebben zowel voor babykleding als voor kinderkleding een enorme keus. Ik tel 20 verschillende merken, in alle maten. Daar zit zoveel leuks tussen, dat het moeilijk kiezen wordt !
Weet je wat er leuk is?? De uniseks babykleertjes pagina ( superhandig als je een cadeautje zoekt voor een aanstaand ouderpaar dat maar niet wil vertellen wat HET wordt)
Je hebt je kleren binnen 24 uur in huis en boven de €49,00 euro betaal je geen verzendkosten. Nou dat is wel mooi meegenomen. Persoonlijk heb ik niet veel moeite met verzendkosten, anders wasik geld voor de bus kwijt geweest, maar ik ben een echte Hollander, dus ik hou van gratis.

Haal je net die €49,00 euro niet?? Ga dan eens even kijken bij de accessoires, daar hebben ze schattige dingetjes voor weinig. Ik vind die eigenwijze haarbandjes echt to-die-for, daar kan je er wel 10 van hebben. ( mijn dochter was  wel erg goed in het wegmaken van die dingen, dus heus 10 is niet overdreven.)

Kortom, ik wens jullie veel sjop plezier !

lees ook Goedkoop een knutselpakket

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *