Zwanger? Met deze Halloween-inspiratie steel je de show op je Halloweenparty! 

halloween kostuum

Outfit-technisch gezien is hoogzwanger zijn niet altijd de meest gemakkelijke en praktische periode. Helemaal rondom het einde van oktober, want vind maar eens een passend Halloween kostuum… Veel leuke kostuums passen je niet meer, en dus moet je creatief zijn wanneer je indruk wil maken op dat leuke Halloweenfeestje. Wij bedachten alvast een aantal outfits waar je omstreeks 31 oktober de ster van het feestje wordt! 

6 tips voor een te gek Halloween kostuum als je zwanger bent

1 Avocado

Niet alleen lekker en gezond, maar ook nog eens een makkelijke en leuke Halloween-outfit voor als je zwanger bent: de avocado. Gebruik hiervoor een groen shirt, waarvan je het gedeelte op je buik bruin verft. Zo is je buik de uitstekende pit, en jij zelf het groene vruchtvlees. Je ziet er vast uit om op te eten! 

2 Gebakken ei

Om maar in de hoek van het eten te blijven: de bovenstaande outfit is ook te maken met een wit shirt die je gedeeltelijk geel verft. Op die manier is je buik geen avocadopit, maar een eidooier! Om de outfit mooier te maken kun je een wit stuk karton gebruiken om meer de ronde vorm van een gebakken ei uit te knippen en die rondom het ‘eigeel’ bevestigen. 

3 Kauwgomballenmachine 

Een rood jurkje en een shirt waar je allemaal stippen in verschillende kleuren op verft en je bent in no-time een kauwgomballenmachine! Om de outfit helemaal af te maken kun je op het rode jurkje nog grijze details aanbrengen die de onderkant van de machine voor moeten stellen, zoals de draaiknop die je gebruikt om de kauwgombal uit de machine te krijgen. 

4 Mamakangaroe 

Veel gepaster dan deze outfit ga je niet meer worden! Koop hiervoor een kleine kangoeroe knuffel en plak die vast boven aan je buik. Van bruine stof maak je vervolgens een buideltje, waardoor je een mama kangaroe wordt die een kleintje draagt! De outfit maak je af met bunny-oortjes en een geschminkt gezicht. 

5 Monsters Inc.

Ken jij de oude Pixar-film Monsters Inc. nog? Een perfect kostuum voor wanneer je met je partner naar een Halloweenfeestje gaat! Jij kan als de kleine groene Mike Wazowski. Je gebruikt hiervoor een groen shirt waar je een groot oog op tekent, en aan je buik maak je van wat stof de armpjes en beentjes. Je partner kan vervolgens als het harige blauwe monster James “Sulley” Sullivan, waardoor jullie samen de meest originele outfit van de avond gaan hebben! 

6 Kostuum in een grote maat


Natuurlijk hoef je niet per se zelf helemaal je eigen kostuum te maken. Dit kost vaak veel moeite, en zwanger zijn is al vermoeiend genoeg. Er is gelukkig ook veel Halloween-kleding beschikbaar in grotere maten, zodat je er met je zwangere buik makkelijk in past. Ga bijvoorbeeld als plus-sized voodoo-pop of rock die vampierlook. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk, want deze tijd is vooral om van te genieten!

Lees ook: het nieuwe kleurenpalet voor de herfst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *