Een speciaaltje over babykleding

kinderkleding

Geniet van babykleding.

Er is een heel duidelijke reden waarom je enorm moet genieten van je baby aankleden. En dat is deze: bij een baby mag jij helemaal zelf bepalen hoe je schatje er uit ziet.
Ook al duurt het maar even omdat de lieverd na een half uurtje de boel heeft onder gespuwd…
Jij bepaalt de kleding keuze. Waarom leg ik daar nu zo de nadruk op?

Eigen willetje

Wel, voor je het weet hebben ze een zeer duidelijk eigen wil, wat kleding betreft. En dat is natuurlijk ook superschattig. Maar je hebt mooi pech, als de  smaak van dochterlief, niet de jouwe is.
Ik kan het weten. Ik ben toch behoorlijk het spijkerbroek-met-t-shirt type. Nou vanaf haar derde koos mijn dochter voor wijde, roze jurken…

Dus geloof mij, leef je uit als ze nog klein zijn. Koop alle babykleding die jij mooi vindt. Op dit moment vind ik de babykleding van  Dirkje en Noppies voor jongetjes erg leuk. Een lief-stoer geheel. Persoonlijk heb ik echt een hekel aan van die grote prints met vliegtuigen en vrachtauto’s voor van die hele kleine jongetjes…
Voor meiden val ik echt op Wooden Buttons: grappig en lief tegelijk. Die leggings met schaapjes zijn toch om op te eten?
Als je toch, voor de kerst, een beetje op de meisjes, meisjes tour wil, zou je eens een kijkje kunnen nemen bij Kids-up. Het Blossom jurkje is nu in de aanbieding en heel snoeperig ( zelfs voor die spijkerbroek-met-t-shirt-moeder…)
Kennen jullie trouwens Mood Street al? Dat vind ik dus een perfecte balans tussen stoer en zoet. Veel roze, maar met pittige printjes!

Babykleding, er is geen moeder die er niet dol op is. De aankomende kerst is een heerlijk excuus, om je even te buiten te gaan. Leef je lekker uit en koop kleertjes die jij mooi vindt ( het kan nu nog!)

Lees ook: De 6 meest gemaakte fouten bij het inrichten van de babykamer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *