Hoe je kleding je kan helpen af te vallen

broek

Het is weer nieuw jaar en ik heb nieuwjaars voornemens, ik geef het maar eerlijk toe.
Vorig jaar zomer heb ik stevig gelijnd, en dat had wel resultaat. Maarrrr, in de winter heb ik het er een beetje bij laten zitten.. En nu ga ik er in het nieuwe jaar dubbel hard tegenaan.
En een mooie broek gaat me daarmee helpen. Wil jij weten hoe?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: Je gaat naar Esprit, daar is nu een ruime keus in dames broeken.  Ik zoek graag bij Esprit.nl dat toch blijft een favoriete winkel van mij:  een ruime collectie en een prima kwaliteit. Voor een heel redelijke prijs.  Echt kwaliteit hoeft heus niet direct de hoofdprijs te kosten.

Goed, je bent dus bij Esprit en je belooft jezelf dat je een geweldig mooie nieuwe broek gaat kopen zodra je drie of vier kilo kwijt bent.
Om die belofte kracht bij te zetten, moet je haar visualiseren. Dat betekent zorgen dat je nu al weet welke broek het gaat worden. Nu is er dus deze opdracht is moeilijker dan het lijkt…

broek

Ik ben er tenminste best een tijdje mee bezig geweest. Nu heb ik behalve het voornemen om af te vallen nog een goed voornemen: Ik koop alleen nog maar kwaliteit. Weg met die goedkope kleding , die net niet lekker zit en die snel verslijt. Het eerste is slecht voor mijn humeur, het tweede is slecht voor het milieu. Doen we gewoon niet meer.

In mijn zoektocht heb ik even geaarzeld of ik misschien voor een skinny broek zou gaan
Ze zijn leuk en ze zijn elegant. Maar niet meer op mijn leeftijd. Zelfs niet met die kilo’s eraf…
Nee dit is niet het model dat mij gaat inspireren tot afvallen, leuk als het is..

broek

Maar tot mijn grote vreugde zag ik ineens dat de high waist weer terug is van weggeweest. Daar kan ik nu zo blij van worden! Wat heb ik dat gemist, een broek die gewoon in je taille zit ! ( en weet je hoe elegant ik daar die kilo’s die ik nog niet ben afgevallen achter kan verstoppen?

Zo’n mooie klassieke spijkerbroek, waar ik honderdduizend combinaties mee kan maken, dat motiveert mij nu deze saaie wintermaanden eens goed te gaan lijnen.

Dan kan ik in April deze leuke jeans aan. En wedden dat ik mezelf dan ook nog op een leuke blouse trakteer? Dat geld heb ik toch maar mooi uitgespaard met alle snacks die ik heb laten staan?

Lees ook : ook moeders willen mooie kleren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *