De herfst van: LoFff (by Zazi Brands)

lofff

Voor de nieuwe herfst collectie van LoFff mag ik een review schrijven.  Samen met mijn dochter zochten we kleding uit die we beide mooi vonden. Al snel lag ons bestelde pakketje op de mat en konden weg beginnen met passen.

De collectie van LoFff heeft veel vrolijke, kleurige (dieren)printjes.  Zwierige jurkjes en rokjes,  maar ook wat strakkere rokjes. Voor ieder wat wils. Vooral bestemd voor meisjes die van rokjes en jurkjes houden. Echt een merk waar mijn dochter van houdt. Mijn dochter draagt op dit moment maar 122/128. De kleding van LoFff heb ik in deze maat voor haar besteld en heeft een mooie pasvorm.

Wat kozen we uit bij LoFff

We kozen voor een roze jurkje met panterprint. Met de grijze legging er onder is deze lekker warm in de herfst of winter. Het jurkje heeft een zachte stof, waardoor het een fijne pasvorm heeft. Het rokje zwiert mooi omhoog als je er rondjes in draait.

LoFff

LoFff heeft verschillende rokjes met bijpassende longsleeves. Ik koos voor twee verschillende rokjes die beide leuk staan op dezelfde longsleeve. De grijze legging kan zowel onder de rokjes als onder het jurkje leuk, omdat de grijze kleur in alle kledingstukken terug komt.  En let vooral ook op het kleine detail onder aan de legging. Hier staat heel netjes het LoFff logo gedrukt.

Ik koos een grijze longsleeve met hart,

Loff

waarop de zelfde panterprint staat als op het rokje.  En de zwart witte band van het rokje komt weer terug op de mouwen van de longsleeve. Het is leuk om het de longsleeve in het rokje stoppen, zodat je de elastische band van het rokje ziet.  Het rokje komt tot de knie en zit soepel om het lijf.  Het andere rokje is wat fleuriger door de roze bloemetjes stroken tussen de grijze stroken door.

LoFff

De kleding van LoFff is zacht en soepel. Ideaal voor meisjes die graag spelen en fijn om te dragen naar school.

1 antwoord
  1. Danielle Piscaer zegt:

    Wat een mooie kleding! Past heel mooi bij je dochter. En wat mooi dat het jurkje zo rond kan zwieren, daar is mijn dochter altijd zo blij mee als dat kan. Heel mooi.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *