Rompers voor baby’s

rompers

Trends in rompers

Als er nou toch een  kledingstuk is waar je als moeder niet buiten kan dan is het wel de romper. Er is echt geen enkel ondergoed wat je kindje zo lekker warm houdt.

Toen ik nog een jonge moeder was, had je 2 soorten rompertjes: witte en witte. Met korte mouwen en…met korte mouwen.
Een vriendin van mij maakte geweldige kraamcadeautjes door die dingen te borduren, met een vogeltje een vlindertje net wat de jonge moeder in spe leuk vond.

Op dat gebied is er zoveel veranderd! Je hebt de leukste rompertjes, in alle maten en alle kleuren die je je maar kan wensen. Kijk eens bij Beebielove babykleding   bijvoorbeeld. De een nog leuker dan de ander: je zou bijna de bovenkleren helemaal niet meer aantrekken!

De nieuwste trends in rompers

De overslag rompers:

Geweldig fijn en absoluut niet meer weg te denken zijn de zogenaamde omslag rompers. Heel fijn voor moeders die bang zijn het bolletje van hu kind te beschadigen. Maar ook een uitkomst wanneer je een kindje hebt dat liever niet iets over zijn hoofdje aangetrokken krijgt.

Rompers met een kraag:

Lekker eigenwijs en supperschattig: rompers met een kraagje dat kek boven een truitje uitsteekt!

Rompers met tekst:

Je kan het zo gek niet bedenken of het staat wel op een rompertje geschreven. Persoonlijk ben ik er geen fan van….Ik denk dan: pak een textiel stift en doe je best. En schrijf een echt persoonlijke tekst op een rompertje. ( dat is trouwens een heel leuk spel op een baby-shower !)

Mouwloos rompertje:

In de zomer als het warm is , zijn die dingen ideaal. Je wil toch dat ze een hemdje aan hebben, al is het maar om het zweet op te vangen. Dan is en dun katoenen mouwloos rompertje echt ideaal.

Maar in de winter…

Rompers met lange mouwen:

Die zijn lekker warm, als je kindje stil in een buggy ligt in de winter zijn veel laagjes een must om je kindje goed warm te houden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *