fall back in LOFff

LOFff kinderkleertjes

LOFff kinderkleertjes altijd mooi !

LoFff is het leukste merk voor meisjes die echt meisje zijn. Meisjes in zweefjurken zoals wij zeggen.

Maar… er is meer. Onze dochters groeien nou eenmaal harder dan we willen. Dus het prachtige jurkje van komende zomer kan ze waarschijnlijk volgend jaar niet meer aan.

LoFff is niet alleen heel mooi maar LoFff kleding blijft ook heel lang mooi en wordt daarom vaak doorgegeven aan kleinere zusjes, lievelingsnichtjes en buurmeisjes (of gewoon bewaard, omdat het zo schattig is, of de absolute lievelingskleding van je dochter).

Maar je kunt natuurlijk op een gegeven moment ook de kledingkast van je dochter doorspeuren omdat die uitpuilt en eruit halen wat niet meer past en dit dan verkopen om dan weer lekker iets nieuws uit te zoeken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar wij van LoFf hebben wél de leukste.

In samenwerking met een webwinkel die ook met groot succes veel vintage kleding verkoopt – hebben wij het platform ‘Fall back in LoFff’ opgezet. Een verzamelplaats waar we proberen zo veel mogelijk mooie vintage LoFff styles bij elkaar te krijgen. Dat lukt alleen met de hulp van LoFff draagsters en LoFff fans van alle mensne di edol zijn op LOFff kinderkleertjes!

Het idee werkt als volgt:
  • Pluis je kast uit en verzamel de kleding die je zou willen verkopen. (maar overleg vooraf natuurlijk wel even met je dochter – sommige dingen mogen nou eenmaal niet weg, ook al zijn ze te klein… en we willen geen ruzie veroorzaken…).
  • Ga naar je lokale LoFff verkooppunt, en haal een Fall back in LoFff tas op.
  • Vul het formulier in en lever de tas met het formulier af bij het verkooppunt waar je de tas ook hebt opgehaald.
  • De winkel zorgt ervoor dat de kleding via LoFff bij Melkofpuur.nl terecht komt.
  • Het wordt mooi gefotografeerd en op de site gezet.
  • Als je kleding verkocht wordt, krijg je een deel van de opbrengsten. Je kunt kiezen om de kleding na een half jaar terug te krijgen, of te laten staan tot het verkocht is.

Om de exacte spelregels te lezen, en ook om te weten hoeveel je kan verwachten van een verkoop van vintage kleding kun je een aparte pagina op de site bezoeken Fall back in LoFff.

Wij van LoFff kinderkleertjes vinden het belangrijk dat kleding die nog mooi is een tweede kans krijgt. En zoals je weet – wat je gekocht hebt van LoFff, kocht je omdat je er verliefd op werd. Dit kledingstuk werd door jou en je dochter uitverkoren. En daarom weten we zeker dat dit ook geldt voor andere mensen!

Lees ook: mooie babykleertjes verdienen een tweede leven

LOFff kinderkleertje en de herfst van Lofff

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *