Wat is een goed moment om een trampoline aan te schaffen?

aanschaf van een trampoline

Het klinkt misschien een beetje raar, maar de herfst is een uitstekend moment om na te denken over de aanschaf van een trampoline.
Dat heeft twee verschillende redenen.

Waarom nu nadenken over de aanschaf van een trampoline

In de herfst nadenken over een trampoline in de zomer heeft een paar voordelen boven er hals over kop een aanschaffen. Ik zet ze voor je op een rijtje

1 de plek

In de herfst ruim je je tuin op, blaadjes harken, eenjarige planten eruit, vijver schoonmaken.
Deze opruim periode is een mooi moment om eens om je heen te kijken en te denken: “wat is nu de perfecte plek voor een trampoline?” Want voor een trampoline moet je wel de benodigde ruimte hebben. En het is fijn als hij goed past in het ontwerp van je tuin. Dat gaat zeker op voor een ingraaf-trampoline. Die graaf je niet makkelijk weer op…. Een trampoline aanschaffen daar moet je even goed over nadenken en dan heb je er jarenlang plezier van!
Maak je tuin winterklaar: nu heb je een goed overzicht over de indeling van je tuin.

de aanschaf van een trampoline

2 Welke trampoline pas bij ons?

Bedenk welke trampoline het beste bij je past. En kijk ook goed hoe groot die is.  Daar heb je nu alle tijd voor! En zijn geen kinderen die staan ongeduldig vragen waar het ding blijft…Het is toch te koud om buiten te spelen. Dat geeft jou ongehinderd de tijd om na te denken want weet je hoeveel verschillende soorten trampolines er zijn? Ronde, rechthoekige, ingraaf, niet ingraaf…

3 de plattegrond

Maak een plattegrond van je tuin en maak die op schaal. Dat doe je of op een ouderwets ruitjes papiertje of je zoekt online een tekenprogramma (persoonlijk geef ik de voorkeur aan ruitjespapier, dat gaat altijd sneller dan programma’s downloaden en uitvinden hoe ze werken)
Zet de trampoline die je op het oog had op schaal in je tuin. Nu kun je goed zien of het allemaal een beetje past…
En heb je de hele winter om alles voor te bereiden, zodat je de hele zomer heerlijk kan springen!

lees ook eens: help mijn peuter heeft vaak ongelukjes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *