Vakantiekoffer

vakantiekoffer

Vakantie? Wat doe ik aan : hoe pak je je vakantiekoffer ?

Heerlijk, de vakantietijd is weer aangebroken. Die vrije dagen  zijn voor veel mensen de tijd om de batterij weer op te laden. Zeker met een druk gezinsleven. Maar vooraf levert het op vakantie gaan de nodige stress op. De dames zijn vaak diegene die de tassen voor de kinderen inpakken en daarnaast ook nog hun eigen koffer.

Wat neemt u mee in uw vakantiekoffer?

En wat neemt u dan mee voor uzelf? Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming en van het soort vakantie. Toch wil ik u aanraden om eens u zelf te verwennen op op reis en aandacht te besteden aan uw kleding. Vooral als u ’s avonds nog even een dorpje of stadje in gaat om te eten. U zult merken dat zodra u ’s avonds dat leuke zomerjurkje aantrekt en mooie makeup draagt, u zelf speciaal voelt. En heeft u een partner, deze zal dit ook waarderen. Wie weet, wil uw partner ook voor de gelegenheid dat mooie overhemd aantrekken in plaats van het sportieve t-shirt.

De praktische kleding houdt u lekker voor overdag. Het is ook leuk om de kinderen hierin te betrekken en hen ook mooi te maken voor de avond. Zowel jongens als meisjes vinden dit speciaal. Gaat u in Zuid-Europa op erop uit? Neem de locals als voorbeeld. Zij besteden veel aandacht aan hun kleding als ze ’s avonds gaan eten. Zo valt u ook niet uit de toon.
Dus tijd om de koffer in te pakken? Vergeet de nettere kleding niet en een paar leuke sandaaltjes of pumps.
Zo maakt u uw vakantie extra speciaal voor uzelf en uw gezin.

lees ook: het combineren van kleding

Veel plezier ! Desiree van www.secondimpression

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *