Maak de mooiste foto’s van je baby met een spiegelreflexcamera

foto nemen

Scherp stellen met een spiegelreflex camera: zo maak je mooie foto’s van je kinderen

Een leven zonder foto’s kunnen we ons helemaal niet meer voorstellen. Vertederd kijken we naar oude familieportretten: vader en moeder aan de tafel, alle kinderen er omheen: plechtig kijken ze allemaal de camera in.

Je voelt gewoon, dit is een plechtig moment: er wordt een FOTO genomen.

Niet meer voor te stellen in een tijdperk waar je met een druk op de knop een afbeelding van het moment hebt.

Dol op fotograferen

Hoe makkelijker we kunnen fotograferen, hoe meer foto’s we willen hebben

Juist nu, nu foto’s zo veel en zo makkelijk en zo snel gemaakt kunnen worden, wil jij meer! En mooier! Zeker als het om foto’s van je baby gaat. Jouw super mooie, allerliefste baby verdient de aller, aller mooiste foto’s. Kortom, je bent toe aan een spiegelreflexcamera.

Laat je niet afschrikken door dat dure woord. Een spiegelreflexcamera is juist een heel goede manier om te beginnen met te leren fotograferen. Elke spiegelreflexcamera heeft een Auto-stand, dan doe je het dus automatisch goed, en naarmate je vaker fotografeert, leer je steeds beter hoe het allemaal werkt en ga je als vanzelf steeds meer handmatig instellen.

Scherp stellen

Het grote voordeel van de spiegelreflexcamera is dat ze in een fractie van een seconde scherp stellen. Daardoor leg je dat allerliefste eerste ( nou ja, tweede ) lachje haarscherp vast! En dat is wat je wil! Snel, scherpe foto’s maken. Zeker als je kinderen fotografeert. Kindjes zijn snel en bewegelijk en voor je het weet, is dat ene lieve moment alweer verdwenen. Dus als je serieus overweegt werk te maken van de foto’s van je baby, denk dan eens serieus na over een spiegelreflexcamera! Heus je zal me dankbaar zijn voor deze tip.

lees ook De mooiste kinderfoto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *