Doe meer met babyfoto’s

babyfoto's

Gespot voor jou!

Doe meer met babyfoto’s

Mijn moeder plakte mijn baby-foto’s zorgvuldig in een album. Ik heb het nog.Mooie verstilde momenten: met opa en oma, bij een tante op schoot, op de boot vanuit Indonesië.
Ik kijk er graag naar. Ze getuigen van een tijd, die nooit meer terug komt.
Voor mijn kinderen deed ik het zelfde. Mooie momenten vastleggen en inplakken. Bewaren voor altijd. Ik kijk er graag naar: herinneringen aan kostbare momenten
Foto’s waren toen ik klein was zeker, maar ook in de tijd dat mijn kinderen klein waren, een kostbare zaak.
Voor de vakantie namen we 1 fotorolletje mee. 24 foto’s….En dan maar hopen dat ze allemaal gelukt waren.

wat kan je met babyfoto’s

Tegenwoordig kunnen we zoveel foto’s maken als we willen: en dat doen we dus ook! De magie van het vastgelegde moment, blijft onverminderd van kracht.
We kunnen nu niet alleen eindeloos  foto’s maken, we kunnen er ook veel meer mee doen, dan vroeger! Dan denk ik niet alleen aan de voor de hand liggende online fotoboeken, want dat is gewoon meer van wat-we-altijd-al-doen. Ik denk aan drukwerk!

Neem nu bv eens een kijkje  bij Drukland en zie eens wat een ongekende mogelijkheden er tegenwoordig zijn om je foto’s te delen!
Voor nog geen 20 euro laat je een kalender drukken. Een kalender met elke maand een foto van je baby, is er een leuker cadeautje denkbaar voor oma-die-alles-al-heeft ( en nog ieder jaar te herhalen ook)
Een foto van je baby op je briefpapier, te snoezig voor woorden! En wat denk je van de foto van je kids op je visitekaartje? En wat denk je van notitieblokjes met een foto? Voor nog geen 19 euro heb je er 50. Als dat niet een leuk anders-dan andere traktatie is… Ik ken moeders die weken aan het haken zijn, om een leuke traktatie te maken,dan gaat dit net even sneller…
Kortom, doe meer met je babyfoto’s , de mogelijkheden zijn legio!

lees ook een gezonde baby

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *