De zomer van: LoFff (bij Zazi Brands)

zomercollectie van LoFff

De zomercollectie van LoFff  is weer binnen !!

Ben jij op zoek naar unieke meisjes-outfit waar niet al de hele schoolklas in loopt? Of heeft jouw dochter een feestje waarbij feestkleding gewenst is? Neem dan eens een kijkje op www.loFff.com; kijk, ontdek en wordt verliefd op dit prachtige merk! LoFff is een internationaal kledingmerk voor meisjes. De missie van LoFfff is; “we dress girls fabulously”. Daarmee is niets teveel gezegd, want in ieder kledingstuk van LoFff zal een meisje zich prachtig voelen! De zomercollectie van 2019 heeft als thema ‘Paris je t’aime’. Mijn dochter en ik gaan meteen shoppen in deze collectie!

Samen bekijken wij het filmpje van waarin de nieuwe zomercollectie van LoFff te bewonderen is. Mijn peuterdochter roept alleen maar ‘wauw’ en ‘die is mooi!’ De hoofdkleuren van deze collectie zijn zwart, wit, roze en blauw. Het aanbod varieert van zweefjurkjes, jumpsuits en rokjes tot shirts en rechte jurkjes. Het motief van de Eiffeltoren, natuurlijk passend bij het thema ‘Paris je t’aime’, komt in verschillende kledingstukken terug.

Wij zijn enthousiast en gaan opzoek naar nieuwe voorjaars- en zomerkleding. De kleuren van de webshop wijken echter wat af van het filmpje. Dit brengt ons enigszins in verwarring, maar de tekst onder de afbeelding brengt ons weer op het rechte spoor. Wij kiezen voor een ‘favourite dress’; een rechte jurk versierd met kersen, een ‘dancing dress’ de naam zegt denk ik al genoeg, en ‘panel skirt’, een kort zwart laagjes rokje versierd met Eiffeltorens. Lang hoeven wij niet op onze bestelling te wachten, een dag nadat wij onze bestelling op internet geplaatst hebben, wordt het pakketje al bij ons bezorgd!

Vol nieuwsgierigheid maken wij het pakketje open en bekijken het. Onze verwachtingen zijn hooggespannen, maar deze worden alleen maar overtroffen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere kledingstukken om te zien en te voelen. Zo stevig ook! Wanneer mijn dochter het aantrekt, valt het meteen prachtig. Een heuse modeshow voor vrienden en familie volgt!

zomercollectie van LoFff

De dancing dress is de favoriete jurk van onze dochter. Hij valt prachtig, en zweeft bij het dansen. De jurk heeft nog een witte onderrok, waardoor het niet doorschijnt. De prachtige zilveren banden in de hals en de taille maken de jurk af!

zomercollectie van LoFff

Het korte zwarte rokje is in het vroege voorjaar al te dragen en goed te combineren met allerlei shirts en jasjes. In de zomer kan de legging uit en kan het gedragen worden met een fris t-shirt.

zomercollectie van LoFff

En het rechte kersenjurkje is een gemakkelijk draagbaar jurkje, passend bij iedere gelegenheid. Er kan heerlijk in gespeeld worden, maar ook op een verjaardagsfeestje zou het niet misstaan. Het bevat leuke details met een ritsje en twee zakken voorop de jurk. Fris en vrolijk, voor een heerlijke voorjaarsdag en ook zonder legging prima draagbaar in de zomer.

 

Deze drie kledingstukken zijn slechts een greep uit het grote aanbod van de prachtige zomercollectie van LoFff, laat de zomer maar komen!

meer weten van Zazi brands ? lees Lovestation 22

1 antwoord
  1. Coby zegt:

    Wat een mooie kleding collectie van LoFff. Onze kleine meisjes voelen zich op en top prachtig in deze kleding.
    Leuk ook weer geschreven Petra👍

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *