Lekkere warm gekleed , zo doe je dat

lekker warm gekleed

Hoe gaat je kindje lekker warm gekleed de winter door ?

Hoera, het is weer herfst! We mogen weer lekkere warme leggings en truien aan. Heerlijke dikke jassen waar we comfi in weg kunnen kruipen. Desnoods met een extra sjaal! Lekkere warme kleren in de herfts en  de winter zijn belangrijk: hele kleine kindertje geven heel slecht aan of ze het warm of koud hebben. Jij moet dus zeg maar : vinger aan de pols houden. Dat is niet zo moeilijk hoor!

zo ga je lekker warm gekleed de winter door

Terug naar de winterjas:  dirkje heeft hele leuke!

lekker warm gekleed
Dit donkerblauwe jasje met geel vind ik echt een snoepje van een jas.
Donkerblauw staat eigenlijk elk kind leuk en dan met hippe gele frutsels, lekkere warme capuchon. Helemaal gaaf. En…je kind is lekker warm gekleed

lekker warm gekleed

En als het nog een beetje te warm is voor een jasje en laten we eerlijk zijn, tot nu toe is het een heerlijke Indian summer, dan is zo’n lekker stoer vest toch een uitkomst?
Lekker warm gekleed de herfst door ( en als ze er tegen die tijd niet uit zijn gegroeid, ook nog het voorjaar! )

Dirkje

Dirkje staat bekend om haar mooie en comfortabele kinderkleertjes met een prima prijs-kwaliteit verhouding. En de verschillende collecties zijn onderling heel goed te combineren. Op die manier creëert iedere moeder haar eigen unieke look voor haar kind. En dat is wat we willen. Er is al eenheidsworst genoeg in de wereld!

Een goede plaats om eens te gaan shoppen voor een  Dirkje : lekker warm gekleed de winter in, dan is Wildstore. Geloof het of niet, daar hebben ze 29 bladzijden met kleertjes van Dirkje.

Ales er dan ook nog een oma in de buurt is, die een lekkere das wil breien of haken, dan gaat jouw kindje lekker warm gekleed de winter in!  Ik verheug me nu al op sneeuw. Jij ook ?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *